Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2024 00:44

Bugün Özel Bahat Hastanesine (Sultangazi) ' ye kadın doğumda M***** Ö****'e gittim. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum hastanenin cihazları çok eski ikincisi de doktora merak ettiğim soruları sorarken her soruma kaba bir şekilde ve de baştan savma cevap verdi. Bebeği uzandığım için göremediğimi söyledim ve yanımdaki ablamdan video çekmesini istedim ancak doktor bize "ben gösteriyorum size görmüyor musunuz? " diye bir tepki verdi. Uzanırken ekranı görmem nasıl mümkün olabilir? Bir şey demek istemedim nasıl olsa ultrason görüntüsünden bakarım diye bana bir fotoğraf verdi benim kesem nerede, çocuk nerede hiçbir şey belli bile değil burası nasıl bir özel hastane? Ayrıca çocuğun cinsiyeti belli mi? Eğer belliyse lütfen yanımdaki ablama söyleyin benim haberim olmasın şu an öğrenmek istemiyorum organizasyon hazırlayacağım diye belirttim kendisine. Dalga geçer gibi suratıma cinsiyetin ne olduğunu söyledi. Söylemeyin demiştim diye kendisine döndüm yine azarlayarak yanımdaki ablama dönüp bunların da derdi çekilmiyor tarzında konuştu. Hayatımda gördüğüm en kötü işini yapan doktor verdiğim 1 kuruşu bile hak etmiyor ve helal etmiyorum ekstra olarak da CİMER'e de şikayet edeceğim

Recep sonuçtan hiç memnun değil

İhmal Edilen Hamilelik Takibi Hayatımızı Riske Attı

10 Temmuz 2025 19:02

19 Eylül 2024 20:04

Acilde Bebeğimize Yapılan Müdahaleler Yetersizdi

22 Haziran 2025 14:44
acilde-bebegimize-yapilan-mudahaleler-yetersizdi-1.pdf
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Kadın Doğum Hayal Kırıklığı

22 Temmuz 2023 22:58