Bahat Hastaneleri Kadın Doğum Bölümünde Yaşanan Ücret Bilgilendirme Sorunu

27 Haziran 2024 13:53

26.06.2024 tarihinde saat 19:30 sıralarında Bahat Hastanesi'ne (Sultangazi şubesi) gittim. Kadın doğum hastalıkları bölümünde doğum ücretleri ile ilgili bilgi almak istedim. Danışmaya gidip sorduktan sonra doktor F*** B*** ile görüşerek bilgi alabileceğimi söylediler. Doktor F*** B***'nın yanına gittim. Ücret bilgisini verdikten sonra hangi doktoru önerirsiniz diye sorduğumda, sorduğum soruyu yanlış anlamış olmalı ki hemen yüksek ses tonuyla saygısız bir şekilde bağırdı. 'Kendimden başka bir doktoru neden önereyim' şeklinde bir ifade kullandı. Ben o esnada henüz onun ne konuda uzman bir doktor olduğunu bile bilmiyorken, ses tonuna dikkat etmeyerek verdiği tepkiyi anlamış değilim. Daha sonrasında kendimi doğru şekilde ifade ettiğim halde, olumsuz bir şekilde konuşmaya devam etti. Dakikalarca kendime gelemedim, neden bağırdı? Bu tepkisini hak edecek ne sordum diye kendimi sorguladım. Onun hastalara bu şekilde davranma hakkını kim veriyor? Şikayetçiyim. Gereken diğer mercilere de şikayette bulundum.

Cebrail
Cebrail

Merhaba siz dua edin ucuz kortulduz benim eşimi hep birlikte öldürdüler

Sürekli Eksik Ve Yarım Kalan Tedavi: Bahat Hastanesi'nde Mağduriyet

20 Temmuz 2024 13:07
Recep sonuçtan hiç memnun değil

İhmal Edilen Hamilelik Takibi Hayatımızı Riske Attı

10 Temmuz 2025 19:02
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Doktorun Empati Yoksunluğu Ve Saygısız Tavırları

28 Aralık 2024 21:34