Hesabım Askıya Alındı

50.438 Görüntülenme

Instagram hesabınızın askıya alınması, kullanıcıların geçici veya kalıcı olarak hesaplarına erişememesi durumudur. Bu, Instagram'ın Topluluk Kuralları veya Kullanım Koşullarını ihlal ettiğini düşündüğü durumlarda meydana gelebilir. Hesabınız askıya alındığında, giriş yapmaya çalıştığınızda bir uyarı mesajı alırsınız.

14 takipçi
674 Yorum9.847 Şikayet
Şikayetvar Çözüm Uzmanı11 Ekim 2023 06:38

Sorunun Nedenleri:

Topluluk Kuralları İhlali: Spam içerik paylaşımı, hakaret, nefret söylemi veya diğer kullanıcıları taciz etmek gibi kurallara aykırı davranışlarda bulunmak.
Takipçi ve Beğeni Satın Alma: Sahte takipçi ve beğeni satın alma eylemleri.
Hak Sahipliği İhlali: Başkalarına ait fotoğraflar, videolar veya içerikleri izinsiz olarak paylaşmak.
Şüpheli Hesap Aktivitesi: Hesabınıza izinsiz giriş yapılması ya da şüpheli hareketlerde bulunulması.
Yanıltıcı Bilgiler: Profil bilgilerinizde veya paylaşımlarınızda yanıltıcı bilgi kullanmak.

Ne Yapmalısınız?

Bilgilendirme Mesajını Okuyun: Hesabınızın neden askıya alındığına dair bilgi alabilirsiniz.
Şifrenizi Değiştirin: Hesabınızın güvenliğini sağlamak için şifrenizi güncelleyin.
İtirazda Bulunun: Eğer hesabınızın haksız yere askıya alındığını düşünüyorsanız, Instagram'ın resmi itiraz formunu kullanarak durumu belirtin.
Topluluk Kurallarını ve Kullanım Koşullarını Gözden Geçirin: İhlal edebileceğiniz kuralları öğrenmek için bu belgelere göz atın ve gelecekte benzer sorunları yaşamamak için bu kurallara uyun.

Eğer problem çözülmezse ve daha fazla destek almak isterseniz, şikayetvar.com üzerinden yaşadığınız problemi şikayet yazarak dile getirebilirsiniz. Bunun yanında askıya alınan instagram hesapları ile ilgili yazılan şikayetleri ve çözüm önerilerini okuyarak daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Oyla

674 Yorum

24 Ocak 2025 22:09
Instagram hesabım haksız yere askıya alındı Lütfen gereğini yapın Fatmanın_şahane hesabımı aktif hale getirilsin
24 Ocak 2025 16:42
Instagram hesabım haksız yere askıya alındı Lütfen gereğini yapar mısınız hesabım açın
Efe
Efe
31 Ocak 2025 21:24
Ne Zaman Gelir
Oyla
9 Aralık 2023 21:10
Belgesiz hiçbir hesabı askıya alma yetkiniz yoktur ( bence ) hiçbir suçum olmamasına rağmen neden hesabım askıya alındı anlamış değilim ve haksız bir iftiraya uğradım uğradım. @zehratopal. L hesabıma giriş yapmak istiyorum en kısa sürede!
Esma
Esma
25 Ekim 2023 00:57
Facebook hesabım ve bağlı Instagram hesabım askıya alindi. Instagram hesabıma giriş yapamıyorum. Ustekik haksiz yere Instagram yetkililerine sesleniyorum hesabımı açmak için iletişime geçin benimle
9 Aralık 2023 21:06
Peki hiçbir suçum olmamasına rağmen neden hesabım askıya alıyor ve Instagram yetki kişi ile görüşemiyoruz anlayamıyorum ya cidden şaka gibisiniz
Aydan
Aydan
28 Nisan 2024 15:38
Sıkıntım hala çözülmedi. Hesabım durduk yerde askıya alındı. Benim gibi hala mağduriyet yaşamaya devam eden var mı?
Esra
Esra
1 Nisan 2024 23:48
Hesabı askıya alındıktan sonra açılan var mı? Durduk yere aslıya alındı hesabım ve nasıl düzelecek bilmiyorum
Gamze
Gamze
21 Ağustos 2024 17:23
Bugün Instagram hesabım askıya alındı. Neden olduğunu bilmiyorum ama durup dururken askıya alınıyor. Dün giriyordum, bugün de girdim, sonra daha giremedim. 19.08.2024 tarihinde askıya alındı. Durup dururken hesabım askıya alınıyor. Hesabımın açılmasını istiyorum. Bu hatam yokken hesabım askıya alınıyor açılmasını istiyorum haya giremiyorum e. Posta kodu gelmiyor ki kot filan gelmiyor lütfen bu düzeltirsin
Aşkına
Aşkına
11 Temmuz 2024 22:25
Hesabımı nasıl geri alabilirim bu sitedekiler asla cevap vermiyor
Instagram Logo
Instagram