Aynes Gıda

tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 1.8
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Aynes Gıda ile ilgili bir şikayetin mi var?
149 Şikayet
Şikayet Sıralaması
4 gün önce

Aynes Gıda Kaşar Peyniri Diye Ne Satıyorsunuz

İlk kez deneyeyim dedim bin pişman oldum. Kaşar değil sattığınız ürün kaşar değil! Tadı başka görüntüsü açınca fark ettim bembeyaz tosta kullandım olmadı erittim olmadı neye kullanacağım yapmayın. Kardeşim yapamıyorsanız yapmayın. Param niye çöpe gidiyor yazık günah ya.

Aynes Gıda Kaşar Peyniri Diye Ne Satıyorsunuz
2 hafta önce

Aynes Gıda Yoğurt'un Bozuk Çıkması

videoplayer-icon

Aynes yoğurdu bozuk cıktı Trabzon/of Tarım Kredi Kooperatifi'nden bugün Aynes'ten 2 kg yoğurt aldım. Az önce açtığımda ise yoğurt bozuk çıktı Gerekenin yapılmasını arz ve talep ediyorum. Bu sağlık ve hijyen açısından hiç doğru değil. Daha dikkatli olmalarını istiyorum

24 Nisan

Aynes Gıda Ürün İçinden Kıl Çıktı

Mersin Tarım Kredi Kooperatifi'nden 2 gün önce Aynes'ten 2 kg yoğurt aldım. Bugün açtığımda ise içinden 2 tane kıl çıktı. Gerekenin yapılmasını arz ve talep ediyorum. Bu sağlık ve hijyen açısından hiç doğru değil.

04 Nisan

Aynes Gıda Kalitesizliği

Aynes gıda ile ilgili aynı haftada 2 büyük sorun. İlk ürünüm olan meyveli yoğurt içerisinde küf çıkmıştı görselleri ile paylaşımda bulunmuştum. Bu sefer yoğurdu bozuk çıktı. İki gündür midem ekşiyor felaket ötesi bir ağrı giriyor. Daha öncesinde hiç olmadı bu şekilde. İnsan sağlığı ile oynuyorlar! ...

03 Nisan

Aynes Meyveli Yoğurt Küflü

Aynes Marka Orman Meyveli yoğurt aldım. Akşamına açtığım zaman küflü çıktı tadında gariplik vardı daha sonrasında yediğimde küflü olduğunu gördüm. Mahkemeye vereceğim aldığım yer olsun her şey belli. Markadan şikayetçiyim. Böyle bir şey olamaz insan sağlığı bu kadar önemsiz kılınmaması gerek

28 Mart

Aynes Tereyağı Margarin Çıktı

Aynes marka tereyağı değil margarin çıktı. Tarım kredi kooperatifinden aldım. Tadı da kokusu da margarin. İade etmek istiyorum bir daha Aynes'in Hiçbir ürününü almayacağım. Yıllardır bildiğimiz marka bu kadar mı bozar. Yazık iftar vakti uğraş dur. Parana mi vaktime mi yanayım.

1 Destekçi
20 Mart
Çiğdem sonuçtan çok memnun

Aynes Kaşar Peyniri Kokuyor

Tarım Kredi'den almış olduğum Aynes Kaşar peyniri Silikon gibi kokuyordu ve tadı yenmeyecek gibiydi. Kızımın ben bunu yemem tadı çok tuhaf demesiyle b...

16 Mart

Bozuk Aynes Süt

15.03.2022'te tarım kredi kooperatifleri marketten almış olduğum Aynes marka süt bozuk çıkmıştır. Tarım kredi gibi bir yerde böyle bir markanın ürünlerini bu kadar şikayete rağmen nasıl olur da hala satarlar anlamıyorum. Sırf bu marka yüzünden tarım kredi marketlerden soğudum. Daha dikkatli olunması...

20 Şubat

Aynes Gıda Yoğurt Tarihi

Tarım kredi marketin kızılarık şubesinden yoğurt aldım. 10 Şubat 2023 tarihinde. O gün kullandım sonra bir daha kullanmadım. Bugün bir baktım SKT si 12 Şubat. Merak ettiğim bir konu var SKT kaç gün kala süt ürünleri raflardan toplanıyor? Hani süt ürünü ya bunlar son güne kadar bekliyor musunuz? Açık...

12 Şubat

Aynes Gıda Kaşar Peyniri

Ankara ankagross'dan aldığım Aynes tam yağlı kaşar peynirinde gaz yağı kokusu var genizi yakıyor çok rahatsız edici bir durum mide bulandırıyor bir kere değil birkaç kere almama rağmen aynı sorun var hiç hoş bir durum değil. İnsan sağlığı bu kadar mı ucuz?

19 Ocak

Aynes Gıda Tereyağı Değil Margarin Kokusu

Bugün aldığım Aynes marka tereyağıyla alakası yok. Kokusu margarin tadı o bile değil. Koskoca şirketsiniz yazık değil mi verdiğimiz paraya? Helal mi sizce kazancınız? Tereyağı diye alalım margarin tadı bile yok. Sadece renk var margarin kokusu var tat sıfır.

09 Ocak

Aynes Gıda Tereyağının Margarin Çıkması

3 gün önce tarım krediden aldığım Aynes marka tereyağından direkt margarin kokusu geliyor. İlk başta yanılıyorum herhalde diye düşünmüştüm ama 1 yaşındaki bebeğim yediği için araştırmak istedim. 3 gündür kızıma margarin mi yediriyorum ben şimdi. Sizi bulabildiğim her yere şikayet edeceğim.

Aynes Gıda Tereyağının Margarin Çıkması
13 Aralık 2022

Aynes Gıda Tereyağı Adı Altında Bildiğiniz Margarin

Dün tarım kredi kooperatifinden sözde indirimli 89 TL'ye Aynes tereyağı aldığımı sandım. Ucuna ucuz etin yahnisi Kara olur derler gerçekten doğruymuş. Bugün kullanmak için açtığımda bildiğimiz margarin olduğunu gördüm. Tereyağı ile uzaktan yakından alakası yok. Sözde tereyağın Ne tadı var ne tuzu. B...

Aynes Gıda Tereyağı Adı Altında Bildiğiniz Margarin
09 Aralık 2022

Aynes Marka Yoğurt

Aynes marka yoğurt Aldığım ürünün renginin değişmesi: normalde yoğurt bozulunca sari renge döner bu kızıl renge dönüştü ve tadında bir farklılık yoktu ancak nasıl bir gıda varsa içinde anlam veremedim ve düzeltilmesini rica ederim.

05 Aralık 2022

Aynes Gıda Tereyağında Margarin Tadı

04/12/2022 tarihinde Tarım Kredi Marketten Aynes marka 700 gr tereyağı aldım. Resmen margarin tadı var. Ben bir çok marka tereyağı aldım ama hiç böyle bir tatla karşılaşmadım. Aynes gibi bir markanın kalite kontrol yok mu? Bundan sonra Aynes marka hiçbir ürün tercih etmem.

1 Destekçi
02 Aralık 2022

Aynes Gıda Aynes Tereyağı Deyip Margarin Satıyor

videoplayer-icon

Neden üstüne tereyağ yazıyorsunuz ki margarin yazıp satın ol zaman yazık değil mi tereyağ diye satın aldım ben bunu. İnsanları yanıltıyorsunuz yıllardır Aynes ürünlerini kullanıyorum bu hiç yakışmadı.

17 Kasım 2022

Aynes Gıda Mis Yoğurtlar Sürekli Ekşi

Marmaris şok marketlerde Mis yoğurtlar sürekli ekşi üstelik son kullanma tarihine çok süre görünüyor. Denizli şirketi Aynes bu işin cılkını çıkarttı artık Mis yoğurt almayı düşünmüyorum şok marketlerde Mis ürünlerini görmek bile istemiyorum insanlara ekşi yoğurt satıyorlar yazıklar olsun.

06 Ekim 2022

Aynes Tam Yağlı Tost Peyniri Kalitesiz Çıktı!

Rize Gross Market'ten aldığımız " Aynes Tost Peyniri " gerçekten çok kalitesiz çıktı. 1- Ürün ambalajından çıkarıldıktan sonra peynir suyunu bırakmıştı. 2- Tost yapıldığında hiç doğru düzgün sünme olmadı. Menemene kattık yine aynı şekilde hiç sünmedi. Bildiğiniz beyaz peynir gibi bir peynir. Bu kada...

Aynes Tam Yağlı Tost Peyniri Kalitesiz Çıktı!
28 Aralık 2022
Furkan Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Aynes Gıda bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Aynes Gıda henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Aynes Gıda bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör