İlyas sonuçtan hiç memnun değil

Aydoğan Dental Sahte Curaprox İlgisizliği

13 Aralık 2023 16:57

İlgili firmayla başka bir siteden aldığım ürünün sahte olduğu konusunda görüşmeler yaptık. Daha sonra yaptığımız mailleşmelerde mağduriyetimin giderileceği söylenerek ilgili satıcının bilgileri talep edildi. Kendilerine gereken bilgileri vermem rağmen o günden beri bir kere bile iletişime geçip durum hakkında geri bildirim verilmedi. Bu yüzden bu kadar kötü iletişimi olan Curaprox Türkiye temsilciliğinden şikayetçiyim.

Tolgahan

Sahte üründe firma sorumluluğu kanunen yoktur. Muhtemelen firma sahte ürün satan yeri platforma şikayet etmiştir. Sizin aldığınız ürün için geri dönüş yapamamaları normal. Sizin yerinizde olsam ürün faturası ile Tüketici Hakem Heyeti'ne başvururdum.

Tolgahan

3 kuruş ucuz diye saçma sapan yerlerden alış veriş yapıp üretici firmadan destek beklemek de çok saçma bence. Muhatap alıp cevap vermişler en azından... Sağlık ürünleri satıcısı dışından alınmamalıdır.

İlyas
İlyas

Yorumunuza saygı duyuyorum, ancak alışveriş yaptığım platformun güvenilir bir site olduğunu düşündüğüm için tercih ettim. Curaprox Türkiye temsilciliğinin iletişime geçip mağduriyetimi gidereceğini belirtmesine rağmen, verdiğim bilgilere rağmen hiçbir geri dönüş alamadım. Beklentim, firmanın söz verdiği gibi çözüm odaklı bir yaklaşım sergilemesiydi. Sağlık ürünleri konusunda dikkatli olunması gerektiğini kabul ediyorum, ancak bu durum, firmanın iletişim eksikliğini haklı çıkarmaz. Görüşleriniz için teşekkür ederim.

02 Şubat 2024 12:08
Sweet Glowess (sweetglowess.officiall) Kapatılsın İstiyorum Ürünleri Sahte