Beyza sonuçtan çok memnun

İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Bölümü!

18 Mayıs 2024 10:34
Beyza'nın Teşekkür Mesajı
“Etkin hanım ve Büşra hanıma sorun çözme yetilerinden ve tatlı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim.”

Florya İAÜ Medical Park Hastanesi'ne 18.05.2024 tarihinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümüne *** ***'na adet gecikmesi ve gebelik beklentisi sebebiyle başvurdum. Rahim duvarında kalınlaşma olduğunu ancak kese görünmediği için gebelik olup olmadığını anlamak adına Beta-hCG testi istendi. Tamamlayıcı sağlık sigortamın (tss) bu testi karşılamasına rağmen, kan aldırmak için kayıt yaptırmaya gittiğimde ücret talep edildi. Sigortamın karşıladığını ve doğum ile gebelik teminatım olduğunu belirttiğimde, sigortamla görüşmem gerektiği söylendi. Sigortamı aradığımda, 3 ay adet gecikmesi olarak yanlış bir tanı girildiğini öğrendim; oysa sadece 9 gün gecikmiştim. Bu durumu kayıt alanındaki çalışana ilettiğimde, tavrı değişti ve kayıt bölümündeki kişiler tarafından ters muamele gördüm; yardımcı olunmadı. Gebe olmadığım için sigortamın masrafı karşılamadığını söyleyip durdular. Gebe olsam neden gebelik testi yaptırmak isteyeceğimi sorguladım. Hekimle görüşmek istedim; *** Hanım ise oldukça ters bir tavırla 30 yıllık doktor olduğunu ve durumun böyle olduğunu ifade etti. Kendisi, asistanı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü kayıt alanı çalışanları ile İAÜ Medical Park Hastanesi'nden şikayetçiyim. Hastanenin bu şekilde para talep etmesi ve küçük hesaplar peşinde koşması, onun bir sağlık kuruluşundan çok ticarethane olarak çalıştığını açıkça kanıtlıyor.

Beyza
Beyza
21 Mayıs 2024 08:30

21 Mayıs 2024 08:55 (Şikayetten 2 gün sonra)

Canan sonuçtan çok memnun

09 Nisan 2024 09:47
"Misafir hizmetleri poliklinik sorumlusu Büşra hanım ve Hasta hakları müdürü Esin hanımın yakından ilgisi ve desteği ile sorunumuz hemen çözüldü. Sağlık sektörü zor bir sektör bunun bilincinde olmaları çok kıymetli. Teşekkürler."
Alican sonuçtan memnun

25 Eylül 2024 18:11
"Şikayetten sonraki süreci birebir takip edip özel olarak ilgilendiler ve kısa sürede ücret iadesini yaptılar."
İAÜ VM Medical Park Ticarethanesi

04 Ekim 2023 15:15