Aydede Eğlence Merkezindeki Fiyasko

02 Ocak 2024 18:46

Yeğenlerimle birlikte gittiğim Aydede Eğlence Merkezi'nde gişede 1 saatlik kayıt yaptırdım. Giriş yapmadan önce kum havuzundan çıkıp top havuzuna geçiş yapıp yapamayacağımızı sordum. Gişedeki çalışan, kaydımızı sildirmemize gerek olmadan geçiş yapabileceğimizi söyledi. 5 yaşındaki yeğenim kum havuzunda 10 dakika oynadıktan sonra çıkmak istedi. Ancak başta verilen sözlere rağmen top havuzuna geçiş yapabilmemiz için bizden yeniden ücret talep etmeye kalkıştılar. Gişede bulunan patronundan, oyun alanlarındaki çalışanlarına kadar iletişimde büyük bir fiyasko yaşandı. Küçük çocukların anlık isteklerinden faydalanarak para kazanmaya çalışıyorlar.

Aydede
Aydede

Sayın Batuhan Bey, Öncelikle Ay Dede Eğlence Merkezi olarak yaşamış olduğunuz olumsuz deneyimden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Görüşleriniz bizim için son derece değerlidir ve bu tür durumların tekrarlanmaması adına gereken hassasiyeti göstermekteyiz. Belirtmiş olduğunuz şikayetin detaylarını incelemiş bulunmaktayız. Çocuklarımızın keyifli ve güvenli bir zaman geçirmesi en büyük önceliğimizdir. Yaşanan yanlış anlaşılma için özür dileriz. Giriş işlemleri ve alanlar arası geçişlerle ilgili politikalarımızı daha net bir şekilde iletmek adına personelimize gerekli bilgilendirmeleri yapacağımızı bilmenizi isteriz. Ayrıca, konuyla ilgili size daha iyi bir çözüm sunabilmek adına bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz. Size ulaşabileceğimiz bir iletişim bilgisi paylaşabilirseniz, en kısa sürede sizinle irtibata geçmek isteriz. Saygılarımızla, Ay Dede Eğlence Merkezi Yönetimi

Still Bowling Asmerkez Şikayeti

14 Kasım 2024 14:48
Asiye sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 19:27