Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Ay Elektronik Philips Servisindeki Ciddiyetsizlik Ve Sorunlu Ürün

24 Ekim 2024 13:58

Philips ürünümde karşılaştığım sorunlarla ilgili sizlerle paylaşmak istediğim bazı önemli hususlar bulunmaktadır. İlk olarak, cihazım “ana fırça sıkıştı” hatası verdiği için Ay Elektronik Menemen servisinize başvurdum.

Gerekli tadilatların yapıldığı ve ürünün tarafımdan teslim alınabileceği tarafıma bildirildi. Ürünü aldığımda, “sizden kaynaklı bir sorun yok, ana fırçada sıkışma durumu bulunmuyor, cihazda ürün kaynaklı bir problem olduğu için herhangi bir ücret talep etmeden gerekli değişiklikler yapıldı” denildi ve ana fırçanın değiştirildiği bilgisi paylaşıldı.

Bu açıklamalar doğrultusunda ürünü teslim alarak eve götürdüm. Talimatlarınızı uygulayarak telefonumda bulunan süpürge uygulamasını sildim ve yeniden yükleyerek kurulum yapmaya başladım. Ancak, kurulumu yaparken cihaz tekrar “ana fırça sıkıştı” hatası verdi. Bu durumu belgelemek amacıyla halının videosunu çekip servise ilettim. Ayrıca, kurulum esnasında bu hatanın nasıl gerçekleştiğine dair elimde video ve WhatsApp mesajları gibi somut kanıtlar da bulunmaktadır.

Servisle tekrar irtibata geçtiğimde, bana “ürünü kullanmadığınız ne malum” şeklinde bir yaklaşım sergilendi. Oysa ki, cihazı hiç kullanmadan kurulum sırasında bu hatayı aldım ve durumu videoyla belgeledim. Bugün tekrar servisinize gittim ve yaşanan sorunları, yapılan işlemlerin doğru olup olmadığını sorguladım. Ancak servis yetkilisi bana karşı son derece tavırlı bir tavır takındı ve konuşmam bitmeden arkasını dönüp içeriye geçti. Bu tutum, müşteri memnuniyeti açısından son derece kabul edilemezdir.

Ürünü tekrar evime götürdüm ve maalesef aynı sorunu yaşayacağımı öngörüyorum. Sürekli olarak servise gidip gelmek istemiyorum. Bu nedenle, ürünümün değişimini veya iadesini talep ediyorum. Servisin bu konudaki ciddiyetsiz tutumundan ve kötü davranışlarından da şikayetçiyim.

Robot Süpürge Tamir Edilmedi, Ücret İadesi Yapılmadı

06 Ekim 2025 22:04
robot-supurge-tamir-edilmedi-ucret-iadesi-yapilmadi-6.jpg

07 Ağustos 2025 16:38

Philips Servisinde Haksız Ücret Ve Teslimat Gecikmesi Mağduriyeti

18 Eylül 2025 13:36
İbrahimhalil sonuçtan hiç memnun değil

Byfix Servis Philips Süpürge Tamiri İçin Yüksek Ücret Ve Mağduriyet

İbrahimhalil