Avec rent a car Ankara'da Kiralık Araç Kazası Ve Sonrası Mağduriyet

01 Nisan 2024 16:01

Avec Rent a Car Ankara Esenboğa şubesinden 3 ay önce araba kiraladım ve aynı gün tek taraflı kaza yaptım. Araç kullanırken alkollü değildim ve bu, kaza raporu ile de tescillendi. İşlemlerimi şube ile gerçekleştirdim ve maddi konular kapatılarak sorunun çözüldüğü belirtildi. Ancak 3 gün önce, bir neden belirtilmeden WhatsApp üzerinden 'bakiye oluşturmadınız' mesajı alarak uyarıldım. Kendilerini aradığımda açıklayıcı olmayan bir tutumla ve ödeme yapmadığım iddiasıyla karşılaştım. Yasal yollardan işlem yapmak istediğimi belirttiğimde, şubedeki kişi tarafından tüm kiralama şirketlerinde kara listeye alınacağım şeklinde tehdit edildim. Bu durum, profesyonel bir kiralama şirketi davranışı değildir.

01 Nisan 2024 16:35 (Şikayetten 34 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvuru tarafımıza ulaşmış ve incelemeye alınmıştır. Başvurunuz hakkında en kısa sürede size bilgilendirme yapılacaktır. Geri bildirimleriniz için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

02 Nisan 2024 16:45

Değerli Müşterimiz, Sizleri geri bildirimize istinaden için aradık fakat sizlere ulaşım sağlayamadık. Müsait olduğunuz bir saat belirtmeniz halinde sizlere konu hakkında geri dönüş sağlamak isteriz. Çalışma saatlerimiz hafta içi 08:00-18:00 saatleri arasındadır. Saygılarımızı sunarız.

08 Nisan 2024 13:06

Merhaba, Tarafınıza mail kanalından detaylı bilgi aktarımı gerçekleştirilmiştir. Bilgilerinize sunarız.

14 Mayıs 2024 23:54
Soner sonucu yetersiz buldu

30 Mayıs 2025 18:59
Berkecan sonuçtan çok memnun

16 Ekim 2024 13:32
"Sorunum inceleme sonunda çözülmüştür. Markaya teşekkür ederim."
Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 11:19
Ersen sonuçtan çok memnun

01 Mart 2024 20:12
"Öncelikle, Genel Müdürlükten benimle iletişime geçen Yaren Hanım'a ilgisi ve hızlı çözüm bulma çabası için teşekkür etmek isterim. Avek gibi alanında lider ve kurumsal bir yapıya sahip firmanın personelinin bu şekilde profesyonel olması beklenir. Yaşadığım sorunun çözüme kavuşturulması nedeniyle memnuniyetimi ifade etmek ve Avek Rent A Car ve Şikayetvar.com firmalarına teşekkürlerimi sunmak isterim."
Avec Rent A Car Yalan Yanlış Bilgi İle Paramı Çekti