Erhan sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2023 14:26

Çocuğumuz disleksi teşhisi konuldu. Destek olması için, son çare, Auto Train Brain ürünü kullanmak istedik. (Yazılım ve klinik desteği kapsıyor) Tabi bu ürünü kullanmak için cihaza ihtiyacınız var. Kendileri satmıyor. Denemeye ve ... Hanım'la tanışmaya gittik. 5 kanallı cihazı denedik ancak 14 kanallı olanın daha iyi sonuç vereceğini söyledikleri için 14 kanallı cihaz alacağımızı ilettik. Tabi cihaz iç piyasada neredeyse yok. 2. El cihaz almanız veya yurt dışından getirtmeniz gerek. Fiyatlar çok yüksek olduğu için eski kullanıcıdan 2. El için bize destek vermelerini istedik. Sonra, 2. El,14 kanallı cihaz bulduklarını ilettiler. Kabul ettik ama biz cihazdan ne anlarız. Çalışıyor mu, çalışmıyor mu cihaz sağlam mı bilemeyiz. Kendi antlaşmaları olan Alpmed teknik servise cihazı göndereceklerini ve ürünü kontrol edeceklerini söylediler. Cihaz 1 hafta kontrol edildikten sonra geldi.

Aynı anda yazılım kullanıma açıldı. Ürün zaten 24 saat şarjda kaldığında açılabiliyor ve max 1 saat açık kalabiliyor. Pili bozukmuş zaten. Bir şey demedik. 3. Gün elektrotları paslı olduğu için temassızlıklar başladı. Bu arada sistemden ürünün kullanılamadığı görünüyor. Cihaz tekrar tamire gitti, 10 gün sonra geldi. İlk kullanımda cihazda kopmalar ve sıkıntılar yaşandı. Halledilir dedik. Gönderdik. 2 firma da cihazı bilerek kırdığımızı iddia etti.

Cihaz için başka cihazlardan parça takıldığı söylendi ve 3 hafta sonra bize gönderildi. Antlaşmalı firma tarafından kontrol edilip onay verilen cihaz, 2 kez daha tamir görmesine rağmen 2. Gün cihaz kafaya takılırken plastik aksamı kırıldı. Kısaca; Ne cihaz ne ürün 2.5 ay boyunca kullanılmadı, kullanılamadı.  ... Hanım'a detaylı olarak yazdık. Biz elimizden geleni yaptık. Cihaz için, ürün kullanım olarak 3 ayınız doldu dedi. Koyun can derdinde kasap et derdinde...

Cihazı kendimiz sıfır alsak ve bozulsa anlarım. Hem bozuk cihaza onay veriyorlar, hem yaşanan bozulmalardan bizi sorumlu tutuyorlar hem de ürünü kullandığımızı söylüyorlar. Firma hiçbir sorumluluğunu anlamıyor ve almıyor. Ürün cihazsız kullanılmıyor bunu anlatamadık Cihazın bakımı ve kontrolü için antlaşma yaptığı teknik servisin kendi sorumluluğunda olduğunun farkında değil.

Ürün ve cihaz için ücretimizi iade istemediğimizi söylemiştik firmaya. Muhatap olmamak için   firmaya para bırakmaktan vazgeçtik. Ürünün iadesi ve cihazın alınan kişiye iadesi için destek alamazsak mahkemeye gideceğiz.

Erhan bey merhaba bu program sizde işe yaradı mı acaba faydasını gördünüz mü teşekkürler

Erhan
Erhan

Merhaba biz programı hiç kullanamadık. Firmanın yönlendirdiği teknik servisin cihaza onay vermesinden sonra cihazın sağlıklı çalışmadığını gördük, cihaz bozuk çıktı. Cihaz bozuk olduğu için 2-3 ay içinde 4 kez teknik servise gitti geldi cihaz. Ancak 2-3 kez aralıklı kullandık programı. Sizin tercihiniz, ürün çocuğunuz için belki bir çare olabilir. Olmaya da bilir... Biz, süreci yöneteceğimiz firmayı kurumsal bulmadık. 3 ay cihazın tamiri için beklerken, programı kullanmadığımız halde bizden hizmet sürelerini kullanılmış gibi gösterdiler. Eğitiminiz başladı, bizi ilgilendirmez dediler. Hizmetin bedelini 9 ay için ödedik ama bu tavırdan sonra 3. Ayımızda hiç kullanmamışken ondan sonrası için de hizmeti kullanmamayı tercih ettik.