11 Ocak 2024 01:33

Merhaba mitoloji atölyesi ile ilgili bilgi almak istedim fiyat vs hangi gün. Gayet açıklayıcı yazı hazırlanmıştı ancak bu eğitimi verecek kişinin eğitimi, Üniversitesi, mesleği... Çocuklar için kitap okumaları var mı süreç içinde? İşte başlıca olanları İ*****, E*** vs (kitap okuma çocukların okuyacağı ya da eğitmenin aldıracağı kitaplar ) Soruma yanıt olarak "İşe mi alacaksınız? " Diye bir yanıt ile karşılaştım. Bir eğitimci olarak benden özel ders isteyen öğrenci velilerime mesleğimi, lisansımı sorduklarında gayet açık bilgi veriyorum. Keza mitoloji gibi bir konuda eğitim verecek olan meslektaşım hakkında bilgi sahibi olmak merak edilesi bir konu olsa gerek. Gerçekten üslup sıkıntısı olan, ya da anlayış bozukluğu olan bir temsilci ile görüştüm. Bu arada bana "Siz özgeçmişinizi atın biz bir değerlendirelim de dedi" dedi. Sizden iş istesem seve seve gururla yollarım çekineceğim yanlış anlayacağım bir durum olmazdı sonra ne mi yaptı? Engelledi :) oysa sadece çocuklarıma (öğrencilerime ) dersi anlatacak eğitimciyi, meslektaşımı merak etmiştim... Hakikatten siz etmez miydiniz? Çocuğunuza verilecek matematik dersini anlatacak hocanın matematik bölümü okumuş biri mi yoksa sarı çizmeli M***** A** mı olacağını? Gece gece kendine güven ne demek diye sordum. Yarın öğrencilerime de anlatacağım olayı hayat sadece matematik, Türkçe, fen değil, Hayat sorgulayan, Soran, analiz yapan insanların yaşadığı bir mecradır. Konuşmaları da ekleyeceğim. İyi günler dilerim.

Koçluk Ve İletişim Eksiklikleriyle Hayal Kırıklığı

16 Ekim 2024 23:30