Atılım Ticaret Atılgan Ticaret Bosch Bayisi Ve Servis Hizmetleri Hakkında

10 Temmuz 2024 17:36

Merhaba, Bosch marka Kırıkkale Atılgan Ticaret s**** ş**** Bey'in bayisinden yaklaşık 1 ay önce bulaşık ve çamaşır makinesi aldım. Bulaşık makinesi 1 hafta sonra gelerek garantisi başlatıldı fakat çamaşır makinesinde yanlarda şişlik ve yukarı kısmında açıklık olduğu için servise bildirip yenisiyle değişme kararı alındı. Bu sürece kadar her şey normaldi ama bundan sonrasında her şey çirkinleşti. Bayi tarafından servise gönderilmesi yaklaşık 2 hafta sürdü. Sonrasında Bosch müşteri hizmetlerine birçok kaydım var, kaç kere aciliyet ilettim, 1 hafta da öyle sürdü. Daha sonrasında fabrika çıkışı olacak ve 15 gün içinde ulaşacak denildi. Ve şu an bir de oradan 12. Gün daha yeni teslim aldım. Çamaşır ve bulaşık gider borusu aynı ama ne hakla hizmet ki ek ücret talep ettiler. Aradığımda bir bayanla üslupsuzca konuşan m***** ç**** adlı servis sorumlusu, tesisat bizi ilgilendirmez diye daha söyleyemeyeceğim şekilde konuşuyor. En son yüzüne kapattım. Ben utanarak ulaşan olursa çağrı kaydı mevcuttur. S**** ş**** bayi sorumlusuna döndüm, ukalaca bir tavırla hırdavatçıdan alın o zaman diye akıl verildi. Sorarım size, orijinal boruda ek ücret talep ediliyorsa hırdavatçıdan al denilerek ne anlamı var? Makineyi de çıkma bir yerden alalım markanızdan almak yerine. Satış yaparken ücret ödenirken yalakalıkta üstünüze yok. Kesinlikle 600 TL ek ücret parasında değilim. Verdik de ama mağdurun da mağduru oldum. Bu markadan bir daha alışveriş yapana ve kimseye tavsiye edene yazıklar olsun.

Tuncer sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 14:28

07 Ağustos 2023 14:28

10 Haziran 2023 21:45
Tuğçenur sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 20:31
Bosch Yetkili Servis Beni Oyalıyor Parasını Verdim Ürünüm Tamir Olmadı