Hale sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 01:07

Ihlamurkuyu şubesinden Asya AVM'den aldığımız koltukların ayaklarının kırık olduğunu defalarca arayarak ilettik ve yerinde incelenmesine rağmen, firmanın ürünlerinin arkasında durmadığını gözlemledik. Koltuklar konfor açısından beklentilerimizi karşılamadı ve otururken güvenlikleri konusunda endişe duymaya başladık. İlgilenilmesi ve çözüm bulunması için beklediğimiz halde, iki haftadır herhangi bir geri dönüş alamadık. Tüketici Hakları'na başvurmayı düşünüyoruz, çünkü ürünü alalı dört ay olmasına rağmen sorunlarımız çözülmedi. Üründen memnun kalmadığımız için yaşadığımız sorunları ilgili mercilere bildireceğiz ve gerektiğinde hukuki yollara başvurmayı düşünüyoruz. Peşinat ödemesi yaptık ve taksitleri düzenli olarak ödüyoruz. Herhangi bir gecikme yaşamamıza rağmen, bu durumu çözmek için firmanın gerekli adımları atmasını bekliyoruz.

Hale
Hale
09 Nisan 2024 14:53

Koltuklar için şikayetim için çözüm bulunmadı hala beklemedeyim müşteri memnuniyeti hiçbir şekilde önemsenmeyen bir firma sadece oyalama yapıldı ve üstelik koltuk ayakları kırıldı bayram üstü mağdur edildim

18 Eylül 2025 18:18
yeni-alinan-koltukta-cokme-ve-sokuk-magazadan-cozum-yok-2.jpg
yeni-alinan-koltukta-cokme-ve-sokuk-magazadan-cozum-yok-1.jpg

Aktürk
22 Ocak 2025 23:23
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2024 18:05

27 Haziran 2024 22:09
Asya AVM Koltuk Kırılması Ayak Yetersizliği
Asya AVM Koltuk Kırılması Ayak Yetersizliği
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Hasarlı Ürün, Kötü Hizmet: Asya AVM'den Mağduriyet

29 Ağustos 2025 19:20