25 Temmuz 2024 09:37

Ürünüm : Asus Rog 4090 ekran kartı
Arızası: oyundan atma sorunu var.
Oyun oynarken birden bire oyun kapanıyor ve araştırmam sonucu ekran kartının bozuk olduğunu söylüyorlar ben de ekran kartımı Asus'a garantiye gönderdim garantiden geldi 4 saat sıkıntısız oynadıktan sonra düzeldi derken oyun yine atmaya başladı.
Yine gönderdim test edip gönderiyorlar.
Sonunda yeni ana kart yeni PSU yeni RAM yeni SSD ile denedim. Sorun devam ediyor yeni ekran kartı denediğimde sorunsuz bir şekilde oyunlar açılıyor ve garanti beni oyalandığımla kalıyorum.
Arıza kodları şunlar:
- -occd test ile test ettiğimde3d standart 23271 kodu arızası
- Windows olay görüntüleyicisinde verilen arıza :nvlddmkm 153 arızası çıkıyor nvidea sürücüsü arızası atıyor.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sürecinde Bitmeyen Sorunlar Ve Asus'un İlgisizliği

05 Aralık 2024 11:53
Hamit sonuçtan memnun

20 Temmuz 2023 18:09
"Ürün için yaklaşık 35 gün sonra doa belgesi verildi. Sonuç olarak sevindirici olsa da bu kadar uzun süre bekletilmesi üzücü fakat yine de Asus'a hatasını telafi ettiği için teşekkür ederim."
Asus Teknik Servisin Müşteriye İlgisizliği
Recep sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2025 13:47
Garanti Sürecinde Asus İle Yaşanan Sorunlar
Mahir sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 12:28
Asus Bilgisayar Asus'tan 15 Gündür Bilgisayarım Hakkında Doğru Dürüst Bilgi Alamıyorum

02 Nisan 2025 12:49

Asus Bilgisayar Kategorileri