Merve
04 Eylül 2024 15:14

Gelişme 4 Eylül 2024 tarihinde Home Office adı altında Trendyol, Hepsiburada, N11 çağrı merkezi danışmanlığı kapsamında evden çalışma imkanı için internet üzerinden başvuru yaptım. Başvurumun ardından +0506***97 80 numaradan iletişime geçildi. Bana P****a hesabı açtırmak istediler, kendi telefon numarası ve şifre ile giriş yaptırdılar. Benden adım, soyadım, doğum tarihim, t. C. Kimlik numaram, aktif telefon numaramı istediler ve adıma P***a hesabı açtılar. Oluşabilecek problemlerden korunmak amacıyla bu şikayet dilekçesini oluşturuyorum. Burada vermiş olduğum bilgilerin kullanılarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, abonelik, adıma açılmış şirket veya yasa dışı herhangi bir işlemin, kimlik bilgim, onayım ve ıslak imzam olmadan gerçekleştirilmiş veya yapılacak herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi bildirmek isterim. Bu şikayetimle resmi olarak bilgilendirme yapıyorum ve gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını arz ediyorum.

04 Eylül 2024 16:13

İnternetten Home ofis online call center adı altında çağrı merkezi işine başvuruda bulundum. 04.09.2024 tarihinde Assistt çağrı merkezinde müşteri temsilcisi olduğunu söyleyen N11, Trendyol, Hepsiburada şirketleri için danışmanlık yapılacağını bildiren m**** isimli kişi telefon numarası aracılığı ile benimle iletişime geçti. 0535*** 9469 telefon numarası üzerinden ilk başta 13.31 daha sonra WhatsApp üzerinden 506*** 9780 numaralı telefondan da 15.30 de konuşmaya başladım. Ad soyadı, telefon numaram, açık adresim ve IBAN bilgisi gibi kişisel bilgilerim istendi. Doğrulamamı istediler ve ben de tanımladım. İş nedeni için istediler ve parayı oradan bana yatıracaklarını söylediler. Hesabıma 105 TL yatırdı. Tekrar o parayı Papara elektronik para anonim şirketi adına yatırmamızı istediler. Bende yatırdım 100 TL ve EFT ücreti ile birlikte 105 TL yatırdım bu yüzden, kişisel bilgilerimle herhangi bir hesap açılırsa ya da bir işlem yapılırsa, benim ıslak imzam rızam olmadan yapılmış işlemden hiçbir şekilde mesuliyet kabul etmediğimi belirtmek isterim. İsim, soy isim, adres, telefon, IBAN bilgisi, veya başka bilgilerimi kullanarak yapılacak olan banka hesabı, e-para hesabı, banka kredisi, adıma açılmış abonelik, dijital cüzdan, şirket gibi kişisel kimlik bilgilerimle yapılmış ve/veya yapılacak olan herhangi bir işlemden kesinlikle bilgim ve onayım yoktur. Islak imzam olmayan hiçbir şeyde onayım yoktur. Benim ıslak imzam olmadan yapılan hiçbir başvuru ve işlem ya da işlemler bana ait değildir ve kabul etmiyorum. Özel bilgilerimin 3. Kişilerle paylaşılmasına ve iznim harici kullanılmasına iznim yoktur. Benim ıslak imzam ya da açık rızam olmadan herhangi bir yapılmış işlemlerden hiçbir şekilde sorumluluk ve mesuliyet ve yasal bir sorumluluk kabul etmediğimi belirtmek isterim. Bu sayfadaki şikayetimle, tedirgin olduğum bu konuyu da resmi olarak bilgilendirmiş bulunuyorum. Gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını arz/rica ederim.

Assistt Melek Şikayet Başlığı

Melek