Assistt 2. Kez İş Alımı

Rabia
25 Mart 2023 21:38

Assistt 2. Kez işe alım konusunda aşırı katı kurallara sahip bir firma ben daha öncesi bir projesinde yer aldım proje yeniydi oturmamıştı hiçbir şey aşırı derecede satış baskısı yüzünden ayrılmak zorunda kaldım daha sonrasında farklı bir projesine başvuru yapmak istedim sonuçta her proje bir değil birini yapamayan hepsini yapamayacak diye bir kural yok ama maalesef ki şirket hiçbir işine daha başvurumu kabul etmiyor.

Bu çok saçma bir sürü projesi var hepsi bir değil ben outboundta yapamadım diye ib'de yapamayacağım değil veya bir projeden ayrıldım diye hepsinden ayrılacak değilim şu an ib bir işte farklı firmayla çalışıyorum gayet iyi ilerliyorum ama Assistt'in düzeni kurumsallığı yok bende Assistt bünyesinde olmak istiyorum farklı projeyle bu kurala anlam veremiyorum ama çok saçma keyfe keder işten ayrılmaz insanlar ayrıldıysa çalışanı her zaman suçlu bulmamak gerek.

Aylardır başvuru yapıyorum nasıl bu kadar katı sistem anlam veremedim bu kadar istikrarı başka yerde göstersem 2. Şans verilirdi çoktan ki bazı kişiler 2. 3. Kez alındı da işe tanıdık mı olması lazım illaki.

Assistt Firmasından Gelen Sahte İş Görüşmesi Ve Kişisel Veri İhlali

Seyda
02 Şubat 13:11

Assistt İş Başvurusu Süreci!

Fatma
20 Ocak 15:42