Beren sonuçtan hiç memnun değil

18 Ağustos 2024 18:20

Asperox Sparx Bulaşık makinesi tableti makineye koyarken, herhangi bir basınç uygulanmamasına rağmen bir anda elimde patlayarak, kırmızı renkli kimyasal sol gözüme sıçradı ve mutfağın her bir yanına dağıldı. Olay sırasında 1,5 yaşındaki torunum da yanımdaydı şans eseri arkası dönük olduğu için ona herhangi bir zarar gelmedi. Ancak benim gözümdeki şiddetli kanlanma, yanma ve batma sonucu gözüm kapandı ve 15.08.2024 akşamı Ankara Dünya Göz Hastanesi aciline başvurduk. Acilde müdahale sonrası tedaviye halen devam etmeme rağmen gözümdeki problemler henüz geçmiş değil. Bunun yanında yaşadığım problem göz / görme kaybına da sebep olabilirdi. Bu kadar büyük bir tehlike atlatmama ve bu durumu firmaya mail ile bildirmeme rağmen firma tarafından ciddiye alınıp herhangi bir geri dönüş alamadık. İlgili ürünün yarattığı problem sebebiyle maddi ve manevi zarara uğramama rağmen firma tarafından bir özür bile dilenmedi. Bu yaklaşım çok fazla reklamı yapılan ürünün marka değerine ve müşterilerinin firmaya olan güvenine zarar vermektedir. Bu konudaki mağduriyetimiz buradan paylaşmak istedim.

profile profile profile

Yorumlar (8)

Abdulkadir
Abdulkadir

Merhaba, Belirtilen durumu birebir olarak eşim yaşadı maalesef. Biz de gözünün kalıcı hasar almasından büyük endişe duyduk. Tamamen ilgili ürünün fabrikasyon hatasından yapışık olması ile alakalı bir problem ve göz doktoruna gittiğimiz hastanedeki çalışanlar tarafından her gün bu şekilde en az 2 ya da 3 kişinin göz doktoru aciline geldiği ifade edildi. Sparks ürününün yapışık kapsüllerinin ayrılması sonucunda bu şekilde göz yaralaması yaptığını net bir şekilde herkes biliyor. Buraya yorum yazmayan ya da şikayet oluşturmayan yüzlerce binlerce kişinin de sağlığıyla oynanmış durumda. Size de geçmiş olsun

Beren

Öncelikle çok geçmiş olsun. Maalesef herkes her şeyi biliyor ama düzen aynen devam ediyor. Eşinizin en kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle🙏🏻

Ömer
Ömer

Merhaba sağlık durumunuz nedir acaba? Aynısı başıma geldi. Kornea değişimi yapıldı mı? Kalıcı bir hasar kaldı mı?

Beren

Çok geçmiş olsun. Kalıcı hasar olmadı fakat çok uzun sürede iyileşti. Uzun sure verilen damlalar kullanıldı. Marka ürünün arkasında durmuyor ne yazık ki.

Derya
Derya

Merhaba size nasıl ulaşabilirim. Şu an aynı durumdayız tedavi için Ankara'ya gelmek istiyorum yardımcı olur musunuz

Beren

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Biz dünya göze gittik, orada müdahale edildi. Sonrasında da uzun süreli damla kullanımı ve iyileşme süreci oldu. Mutlaka göz doktoru görmeli retinada hasar var mı diye.

Duygu
Duygu

Merhaba gözünüz iyileşti mi biraz önce benimde gözümde patladı yıkattım şimdi ama çok kötü şu an

Beren

Merhaba kusura bakmayın yeni gördüm. Biraz uzun sürdü fakat iyileşti çok şükür. Çok geçmiş olsun. Maalesef asla ürününün arkasında duramayan bir firma...

Cenk sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2025 23:03
Asperox Sparks Bulaşık Makinesi Tableti Göz Yaralanmasına Sebep Oldu

Bulaşık Makinesi Kapsülü Gözüme Sıçradı Kalıcı Hasar Endişesi Ve Maddi Zarar Yaşadım

Sevgi
21 Ekim 2025 11:01
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Bulaşık Deterjanı Kullanırken Gözlerimde Ciddi Yanma Ve Puslu Görme Yaşadım

Erkan