As Estetik Pendik Eriyen Dolgular Ve Geri Dönüş Yapılmaması

13 Temmuz 2023 00:26

Estetik Pendik şubesinde 11 bin TL'lik botoks (jawline ve çene dolgusu) yaptırdım. Doktor bey bana 3 sene kalıcı olacağını söylemişti. Fakat 1 ay dolmadan tüm dolgular gitmişti. Aynı şubedeki farklı doktora muayene olduğumda doktor bey aynısını söyledi. Dokunduğumda bile yüzümü ve çenemi hissedemiyorum, tamamen eski haline döndü. Doktor bey kurumun ücretsiz takviye yapması gerektiğini söyledi. Kurum müdürü ile görüştüğümde numaramı aldı ve gün içinde haber vereceğini söyledi. Ancak 1 hafta geçti ve geri dönmedi. Her gün müşteri hizmetlerini arayıp geri dönüş beklediğimi söylüyorum, gün içinde diyorlar her gün. Çok mağdurum. Olayı resmi mercilere götürmek durumunda kalmak istemiyorum. Botoks en azından 6 ay kalmalıydı. 1 ay dolmadan erimesi ve bana geri dönüleceği söylenip dönülmemesi çok farklı anlaşılıyor. Hakkım olan ücretsiz işlemlerimi istiyorum.

Esra
Esra
19 Temmuz 2023 01:01

Hala dönüş sağlanmadı. Şikayet markaya iletildi. Rica ediyorum artık arayın 2 haftayı geçti.

Medica Derma 1 Haftada Eriyen Kaliteli Dudak Dolgusu Sorunu!

19 Haziran 2023 14:08
Kedi sonuçtan çok memnun

03 Temmuz 2024 17:22
"Çiğdem Hanım konuyla ilgilendi ve temmuz 20 ya da 27 si gibi tekrardan bülent hocayla birlikte düzeltme yapacaklarını iletti. Çiğdem hanıma güveniyorum. Umarım yüzüm düzelir. Dönüşleri içinde tekrardan teşekkürler."

06 Şubat 2024 12:33
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Aris Güzellik Merkezleri Botoks İşlemi İlgisizlik Ve İletişimsizlik Sorunu

31 Mayıs 2023 18:11
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

As Estetik'te İade Sorunu Ve İletişim Eksikliği

09 Ocak 2025 18:26