Artema - Ücretsiz Montaj Yalanıyla Montaj Yaptığı Bataryaları Alıyor.

Artema - Ücretsiz Montaj Yalanıyla Montaj Yaptığı Bataryaları Alıyor.
Kursat
05 Haziran 12:12

Mutfak ve banyolarda kullandığımız Musluk ve bataryaları ücretsiz montaj kampanyası kapsamında Artema'dan aldım. Montaj için servis istediğimde, Servis elemanların söktükleri muslukları alacaklarını üzülerek ve şaşırarak öğrendim. Halbuki ürünleri satın alma esnasında bu veya buna benzer herhangi bir konuda bilgilendirilmeyip, Montajı ücretsiz olduğu ve eğer montajın kendileri tarafından yapılmaması halinde garantinin geçersiz olacağı bildirildi. Eğer takılacak musluklar karşılığında eski batarya vermemem halinde batarya başına 850.- Tl montaj ücreti istendi. Yıllardır piyasa fiyatlarına göre daha pahallı olan Artema'yı tercih ediyordum. Artema'nın bu uygulamasını şiddetle reddediyor ve kendilerini kınıyorum.

05 Haziran 12:15 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İyi müşteri deneyimini her zaman birinci önceliğimiz olarak görüyor, en üst seviyede olması için özenle çalışıyoruz. Ancak bazen istemeyerek de olsa sizleri olumsuz bir deneyimle karşı karşıya bırakabiliyoruz. Öncelikle bunun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. VitrA/Artema Müşteri İletişim Merkezi’ndeki ekibimiz, başvurunuzla ilgili sizi dinlemek ve çözüm için gerekli aksiyonları hızla devreye almak için en kısa sürede sizinle iletişime geçecek. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, VitrA/Artema Müşteri İletişim Merkez

Cengiz
14 Ağustos 19:08