Ela sonuçtan hiç memnun değil

ARSA Nef Sakarya Novu Projesi Mağduriyeti

11 Ocak 2024 16:33

Geçen yıl Nef Sakarya Novu öğrenci rezidansı projesinden 240.000 TL ödeyerek bir pay aldık. Ardından, '6 ay sonra sözleşme yapılacak, tapu üzerinize geçirilecek' gibi bilgiler verildi. Ancak verilen sözler tutulmadı ve proje başlamadığı için 10. ayda sözleşmemi feshettim. Bir buçuk aydır, paraya ihtiyacım olduğunu, bir yıldır verilen sözlerin tutulmadığını ve güvenimin kırıldığını belirtmeme rağmen, her görüştüğüm kişi sadece muhasebeye ilettiklerini söylüyor. Verilen para hiç de az değil; 1,5 yıldır paramız sizde ve acil iadesini talep ediyorum. Çözüm merkezinizdeki kişilerin iş bilmez olduğunu ve bir çözüm üretilmediğini düşünüyorum. Herkes durumu ilettiğini ifade ediyor ancak herhangi bir geri dönüş alamıyorum. Mağduriyet yaşatıldı ve bu mağduriyet devam ediyor.

05 Nisan 2024 13:37

Güvenilmez bir firmasınız herkes iş bilmez çağrı merkeziniz umursamaz kendi paraları olsa 2 yıldır boşa beklenen aynı umursamazlıkla davranırlar mıydı acaba sözleşmemi feshettim 180 gün süre dolması gerekiyor ödeme için bu süre bayrama denk geliyor bu sebeple ödemeyi yapmıyorlar. Müşteri hizmetleri de aynı şekilde yardımcı olmadıkları gibi bir de oyalayıp dalga geçer gibi cevaplar veriyorlar.

profile profile profile
12 Aralık 2024 18:03 (Şikayetten 11 ay sonra)

Merhabalar, tarafınıza ulaşarak konu hakkında detaylı bilgiyi paylaştık. Sorularınız olması durumunda bize ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Yorumlar (7)

Yaşar
Yaşar

Merhaba, ödemenizi alabildiniz mi?

Erdem
Erdem

Sakarya projesinde mağdur olan varsa, bana ulaşsın [email protected]

Hakan

Erdem bey Siz bu konuda nasıl yardım sağlıyorsunuz, ve konumunuz nedir bilmiyorum ama Sizinle iletişime geçmek isterim, yalnız vicdanlarda yara olmaya doğru giden nef Sakarya novu projesinin iptal edildiği söyleniyor ve buna rağmen ağustos ayında tapu harcı ücretleri bizden alındı tapular hala verilmedi mağdur edilmeye devam ediliyoruz, bu konuda duygularımızdan ve insanlığımızdan bir şeyler sömürmeden yapacağınız her şey bizim için muteberdir, saygılar hakan tuncer

Hakan

Siz bu konuda nasıl yardım sağlıyorsunuz, ve hangi sebeple konumunuz nedir? Sizinle iletişime geçmek isterim, yalnız vicdanlarda yara olmaya doğru giden bu konuda duygularımızdan ve insanlığımızdan bir şeyler sömürmeden yapacağınız her şey bizim için muteberdir, saygılar hakan tuncer

Kadir
Kadir

Hala Sakarya projesinden tapu teslimleri başlamadı

Tolga
Tolga
Şikayeti Çözüldü

180 gün sonra ödeme gibi bir hakları yok siz bu süreçte keşke yasal haklarınızı arasaydınız en azından ocaktan bu yana kaybınızı yasal yolla alırdınız yinede bir avukata danışın derim

Vuslat
Vuslat

Büyük firma diye bir şey yok demek ki. İnsan güvenip de bir işe girişemiyor. Göz göre göre insanlar zarara sokuluyor mağdur edilip bırakılıyor.

Taner sonuçtan hiç memnun değil

Arsa Nef Sakarya Novu Projesinde 3 Yıldır Tapu Teslim Edilmiyor Mağduriyet Büyüyor!

04 Eylül 2025 10:10
Metehan sonuçtan memnun

Arsa Nef Novu Sakarya Yurt Projesi'nde Tapu Belirsizliği ve Güven Sorunu

Metehan
17 Mayıs 2025 02:39
"Tapu konusundaki beklentim geçte olsa yerine getirildi. Umarım sözleşme taahhütleri konusundaki sorumluluklar zamanında yerine getirilir. Proje zamanında teslim edilip yatırımlarımızın karşılığını alabiliriz diye umut ediyoruz."