Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Arora Satış Sonrası Bakım Yetkili Servis

29 Eylül 2023 11:34

Sahibi olduğum Arora Cappucino 125 marka motosikletimi 500 km bakımı için bana en yakınılan İzmir Konak Yeşildere caddesindeki Motorom servisine götürdüm. İlk önce motosikleti nereden aldığımı sordu, sonrasında ben daha kendi sattıklarımın bakımına yetişemiyorum başka servise götürün cevabını aldım. Daha sonra Karabağlar ilçesindeki Yağmur Motor yetkili servisine götürdüm. Motoru bırakıp akşam 5 te almaya gelmemi 700 TL ücretinin olduğunu söylediler. Bıraktım, bir süre sonra arayıp bakımın bittiğini teslim alabileceğimi söylediler. Gittim teslim almaya ne bir bilgilendirme ne bir fatura ne yapıldığına dair hiçbir şey yok. Ödemeyi elden aldıklarını kart veya IBAN a havale almadıklarını söylediler. Bakımda ne yapıldı sisteme işlendi mi yetkili serviste bakımının yapıldığına, garantisinin devam ettiğine dair bir kaydın olup olmadığını sorduğumda ruhsatı verirsem işleyeceklerini söylediler. Fatura istediğimde o zaman +KDV ödeyeceksiniz dediler. Ödedim. Böylesine baştan savma böylesine merdiven 6 bir hizmet kabul edilemez. Şu anda bakımın yapılıp yapılmadığı konusunda da şüphelerim var. Milyonlarca müşterisi olan firmaya hiç yakışmıyor. Her önüne gelen tamirciye yetkili servis ünvânı verilmemeli kurumsal denetim olmalıdır diye düşünüyorum. Umarım gerekli merciler şikayetimi görür.

Garantisi Devam Eden Motosikletime Yüksek Masraf Ve İletişim Sorunu

14 Ağustos 2025 16:10
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Arora Cappucino 125 Motosikletimde Şanzıman Sorunu

22 Ağustos 2023 16:32
Canberk sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2023 10:44
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Arora Cappucino 125S Motosikletimin Kronik Sorunları Ve Garanti Mağduriyeti

11 Temmuz 2025 17:03
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

Arora 125 Cappucino Motorum 2 Aydır Serviste, Sorunum Çözülmüyor!

11 Temmuz 2025 14:01