Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Arora Müşteri Danışma Ve Yetkili Servis İlgisizliği

Arora Müşteri Danışma Ve Yetkili Servis İlgisizliği
08 Kasım 2023 14:14

2023 model Arora beatrix motosiklet sahibiyim. Bakımını yetkili serviste vs. Yapmama rağmen yakıtı da Opet'ten başka yerden almama rağmen daha temmuz 2023 ayında aldığım motor Ekim 2023 ayında arıza yaptı. Başta motorun gitmemesi gaz yememesi nedeniyle başlayan sorun serviste benzin pompası, ana beyin, cdı beyin, enjeksiyon, gaz kelebeğinin garanti kapsamında değişmesi ile son buldu. Sıfır bir motorda bu kadar parça değişmesi normal mi? Ayrıca motosikletin hız göstergesi son gaz gittiğimde 199 göstermekte. Parçalar değiştikten sonra bu sorun oluştu. Bu sorunu yetkili servise bildirmeme rağmen bir şey yapamıyorum Dior. Ana servise ulaş diyorum onlarda bir şey yapamayacaklarını söylüyormuş. Böyle bir şey olur mu Arora firması bu kadar mı kalitesiz. Ayrıca Bluetooth navigasyon bağlanmıyor. Ön teker kısmında da sürtünme gibi ara ara ses geliyor. Hala sorun devam ediyor. Konu ile ilgili bu kadar ilgi alakalı olunmaması ve mağduriyetim giderilmemesi nedeniyle üzgünüm. Bana ya sıfır motosiklet vermeli firma ya da motosikletin sorunlarını garanti kapsamında çözmeli konu ile ilgili mercilerde zaten müracaatta bulunacağım. Arora gerçekten ilgi ve alaka gösterme konusunda müşteri danışmanları özellikle çok zayıf.

profile profile profile
19 Mart 2024 12:16

Motosikletimi meydana gelen arızaları nedeniyle yetkili servise 19 Aralık 2023 günü götürdüm. Yetkili servis Adana'ya motosikletin arızalarının giderilmesi için gönderdi. Bugün yazdığım tarih 19 Mart 2024 motosikletim halen teslim edilmedi. Aradan 3 ay geçmesine rağmen. Firmayı arıyorum müşteri temsilcisi yetkili servisle görüşün Dior. Yetkili servise soruyorum firmayı ara Dior. Ne zaman gelecek motor dioroum sevkiyat çıkınca diyorlar? Artık mahkeme yoluna başvuracağım sanırım.

19 Nisan 2024 03:55

Motosikletimi 19 Aralık 2023 günü yetkili servise teslim etmiştim. Nihayet bugün 18 Nisan 2024 günü yani 4 ay geçti Adana'dan motosikletimin yetkili servise ulaştığı bilgisini aldım. Yetkili servise aldım. Ancak motosikletin halen navigasyona bağlanma sorunu devam etmekte. Hız Göstergesi halen geç algilamakta. Ve ön takımdan daha önceden bahsettiğim sorun halen devam etmekte. Arora pişman etti beni. Bir daha mi vereyim şimdi 4 ay daha mı bekleyim. Motora daha doğru dürüst kullanmadım bile 2500 km'de.

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 00:01

Arora Motor Max T 150 CC'da Sorunlar

Süreyya
06 Eylül 2023 13:21

Arora Motor Arora Motosiklet 500 Km Olmadan Bozuldu Kimse İlgilenmiyor.

25 Nisan 2024 17:11
Arora Motor Arora Motosiklet 500 Km Olmadan Bozuldu Kimse İlgilenmiyor.

Arora Motorsiklet Satış Sonrası Çok Kötü

27 Eylül 2024 16:01
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Arora'nın Motosikletleri'nin Arkasında Durmaması.

27 Temmuz 2023 22:35
Arora'nın Motosikletleri'nin Arkasında Durmaması.