Halil sonuçtan hiç memnun değil

Arkpet Petrol Shell Etik Sorunu (ceza)

27 Eylül 2023 11:51

28/09/2021 tarihinde Taşıt Tanıma Sistemi için Shell in alt bayisi Arkpet Petrol Ticaret ve Nakliyat a. Ş. İle sözleşme imzaladık. Yaklaşık 1,5 yıldır iskontosuz yakıt kullanmaktayız. 25.09.2023 tarihinde sözleşmeyi uzatmama ve iptal maili atmamıza ve 28.09.2023 tarihinde sözleşmemizin bitiş süresine halen 2 gün kalmasına rağmen sözleşmenin otomatik uzadığını bildirip, sözleşmeden çıkmamız halinde 31 araç için 31.000 TL + KDV (enflasyon farkı) cezai şart ödeyeceğimizi ve tekrar düşünmemiz gerektiği bize maille iletmişlerdir. Bu tehdittir, dayatmadır. Shell gibi bir markanın Arkpet gibi bir firma ile nasıl çalıştığını anlamıyorum. 2-3 ay iskontolu yakıt verip daha sonra kendilerine bağlıyorlar! Shell merkezden bir yetkili ile ivedi bir şekilde görüşmek istiyorum.

02 Ekim 2023 18:04 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, Müşteri Hizmetleri Ekibimiz en kısa sürede tarafınıza ulaşacaktır. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Arkpet Petrol Ticaret ve Nakliyat A.Ş.

Sami
Sami

Sonuç alabildiniz mi son durum nedir?

İstanbul
İstanbul

Aynı haksız kazanç yöntemini banada yaptılar.%7.5 iskonto için sözleşme yaptık iskontoyu %2 ye düşürdüler. Sözleşmeyi feshettim 44.000 TL tazminat istiyorlar. Bu işi gelir kapısı yapmışlar anlaşılan. Siz ne yaptınız sonuç ne

Halil

Mahkemeye gideceğiz, akıllı mantıklı bir ceza değil dediğiniz gibi. Shell gibi kaliteli bir firmanın adını lekeliyorlar.

Shell Etik Sorunu (ceza)

27 Eylül 2023 11:51