Betül sonuçtan hiç memnun değil

Aris Güzellik Merkezleri Seansım Kaldığı Halde Gitmeye Korktuğum Bir İşletme

21 Mart 2024 23:51

Hydra, mezoterapi, Dermapen, lazer, çatlak tedavisi, karbon peeling gibi birçok işlem aldım ve yaklaşık 30.000 TL ödedim. Ayrıca, Dermapen ve karbon peeling işe yaramadığını söylediğimde, bana leke protokolünün daha iyi sonuç vereceğini söyleyerek ikna ettiler, ancak vaat edilen bir iyileşme olmadı. Kesinlikle paranızı bu yere yatırmayın. Ne personel standartlara uygun, ne de hizmetler... Eğitimsiz kişiler var; lazer uygulamasında tenim yandı ve ben kalan tek seansı dahi istemiyorum, çünkü korkuyorum. Ayarların yapılması ve düşürülmesi gerektiğini belirtmeme rağmen, yanık için bana sadece krem vereceklerini söylüyorlar. Bu kadar basit mi? Bir seansım ve çatlak tedavisi için kontrolüm var, ancak gitmeyeceğim. Yanma olayından sonra kendime geldim ve bu durumu paylaşma gereği duydum. Konya Meram şubesinin bu firması kesinlikle hak etmiyor. Bir arkadaşım da ücret konusunda 'Eşimle konuşmam gerek' dediğinde, oradaki görevli bayanın 'Kendi kararlarınızı verebilirsiniz. Eşinizden izin mi alacaksınız?' şeklindeki tavrına inanamadım. Çok yazık... Ayrıca, öncesi ve sonrası fotoğraflarımı bir ay boyunca istememe rağmen vermediler. Cildimdeki garip durum şu ki, gözeneklerim açıldı ama lekelerim geçmedi, sivilcelerim arttı. Sürekli başka işlem yapalım ve para alalım derdindeler. Bu şubeye hakkımı helal etmiyorum ve firma sahibi, isminin lekelenip lekelenmediğini kontrol etmeli. Ya da belki de tüm şubeler aynıdır, bilemiyorum.

profile profile profile

Aris Güzellik Merkezleri Aris Konya Hayal Kırıklığı

18 Mayıs 2024 11:21

Aris Güzellik Merkezleri Aris Kadıköy Yüzümü Yaktı

20 Mart 2024 11:50

Aris Güzellik Merkezleri Yüzüm Çok Kötü

05 Mayıs 2024 20:31
Aris Güzellik Merkezleri Yüzüm Çok Kötü
Merve sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 15:11