Fatma
16 Kasım 2023 02:48

Merhaba. 5 yaşındaki oğlum için aldım bugün eczaneden. Akşam üstü saatlerinde bir ölçek verdim gece kusarak yataktan fırladık yaklaşık iki saattir kendine getirmeye çalışıyorum. Argivit in yan etkisinin olabileceğini düşünerek şikayet lere baktım çok sayıda şikayeti gördüm ve şiddetli kusmanın etkisinin argivit olduğunu düşünüyorum. Parasında değilim çocuğumun sağlığı her şeyden önemli. Üründen şikayetçiyim herkesin kullanabileceği bir ürün değilmiş demek ki

16 Kasım 2023 10:24 (Şikayetten 7 saat sonra)

Sevgili müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Argivit ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Argivit Müşteri İletişim Merkezi

Bensu
Bensu

Sadece 3 kez kullandık oğlumda ateş, mide bulantısı, kusma, halsizlik yaptı. Oğlumun iştahı açılsın, boyu uzasın ve vitamin takviyesi alsın diye aldığımız bir ürünün bu şekilde bir yan etki yapması bizi üzdü.

Bulut sonuçtan hiç memnun değil

Bulut
02 Mart 2024 00:18
Argivit Classıc Şikayet Bir Daha Mı Aman
Asuman sonuçtan çok memnun

Asuman
09 Aralık 2023 01:28
"Sorunumuza kısa sürede çözüm bulundu telafi edildi. Teşekkürler argivit. Müşteri temsilciniz çok açıklayıcı konuştu. Bunu söylemeden geçmek istemedim"

Argivit Şurup Çocuklarımı İshal Yaptı

Buşra