Abbas sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 12:10

17 Şubat 2024 19:42

Hiçbir gelişme olmadı Arçelik'ten aldığımız buzdolabı ile ilgili ciddi problemler yaşıyoruz. Garanti kapsamında servise başvurduğumuzda karşılaştığımız servis personeli maalesef yeterince yardımcı olmadı ve üslupları da oldukça rahatsız ediciydi. Şimdiye kadar yedi kez parça değişimi yapılmasına rağmen sorunlar devam ediyor. Haziran 2023'ten itibaren buzdolabı nedeniyle çok zarara uğradık. Kışlık gıda ihtiyaçlarımızı buzdolabına yerleştirdik ancak hepsi bozuldu ve maalesef çöpe atmak zorunda kaldık. Eğer isterseniz bu durumun fotoğraflarını da gönderebilirim.

Ek
Ek
Abbas
Abbas
04 Ocak 2024 12:45
Arcelikal.com Arçelik Buzdolabımız Arızalı İlgilenen Yok

Arçelik Buzdolabımız Arızalı İlgilenen Yok Arçelik'ten aldığımız buzdolabı ile ilgili ciddi problemler yaşıyoruz. Garanti kapsamında servise başvurduğumuzda karşılaştığımız servis personeli maalesef yeterince yardımcı olmadı ve üslupları da oldukça rahatsız ediciydi. Şimdiye kadar yedi kez parça değişimi yapılmasına rağmen sorunlar devam ediyor. Haziran 2023'ten itibaren buzdolabı nedeniyle çok zarara uğradık. Kışlık gıda ihtiyaçlarımızı buzdolabına yerleştirdik ancak hepsi bozuldu ve maalesef çöpe atmak zorunda kaldık. Eğer isterseniz bu durumun fotoğraflarını da gönderebilirim.

Arcelikal.com Arçelik Ve Bergama Arçelik Yetkili Servis

21 Mayıs 2024 00:44