25 Kasım 2024 11:03

Aras Akülü Araba Ankara ve Denizli'de şubesi varmış Denizli şubesinden sipariş verdim aynı gün kargo yola çıktı diyor gönderdik diyor ortada kargo yok sonra arıyorum dalga geçer gibi laf sokma çabasına giriyor sitelerinde 400 TL üzeri kargo ücretsiz yazıyor ve ben 800 TL'lik alışveriş yaptım karşı ödemeli kargo gönderiyor bunu söylediğimde resmen dalga geçiyorlar o geçen seneki kampanya unutmuşuz diyorlar parayı iade etmiyor ve küfür ediyor.

Onur
Onur

Aldığınız ürün uzun zamandır stokta yoktur. Ürünün güncel fiyatı 1500 TL. Biz buna rağmen siparişi iptal etmedik ve ürünü gönderdik. Stokta yok diye siparişi iptal edip paranızı geri iadede edebilirdik! İkinci konu biz kargoyu ararız ve kargoların üzerine alıcı adresleri yazılır ve kargo kuryeyi gönderip kargoları aldırtır ve gideceği yerlere gönderir ki kargo aynı gün çıkmayabilir. Kargo firması kargoyu çıkarmadı diye bize ileri geri konuşup bize kötü muamele yapamazsınız! Ödediğiniz 150 TL kargo ve ürünle beraber 950 TL. Ürünün satış fiyatı 1500 TL ve her durumda yine karlı olmanıza rağmen ukalaca arayıp paramı hemen geri yatırıyorsun diyerek emredince bile, tamam ürünü geri gönderin iade edin kargo masraflarını biz karşılarız dememize rağmen hakaret Edip tehdit edemezsin! 800 TL'lik ürün aldığında sanki firmayı komple satın almış gibi hareket edersen cevabını misliyle alırsın!

19 Aralık 2023 21:23
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2025 15:30
Tuğcan sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 17:33