Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Arabica Regnum Sky Bir Klima Bile Mi Açılmaz

Arabica Regnum Sky Bir Klima Bile Mi Açılmaz
10 Haziran 2024 18:13

Arabica Regnum Sky'da arkadaşlarımla toplu bir şekilde gittik. Yaz mevsimi de gelince malum, havalar oldukça sıcak ilerliyor. Arkadaş, insan hiç mi bir klima açmaz? Sıcakta kavrulduk ve içerisi oldukça boğucu bir duruma gelmişti. Rahatsızlığımızı oldukça gösterdiğimizi düşünüyorum ama nafile. Çalışanların bir suçunun olduğunu düşünmüyorum. Kesinlikle o şubede bulunan kişinin işgüzarlığı. Böyle bir mevsimde böyle bir şeyden tasarruf edilemez, hele hele böyle bir sosyal kuruluşsanız. Gerek içtiğimiz içecek, gerek konfor, gerek çalışan sağlığı açısından oldukça üzücü bir durum.

11 Haziran 2024 18:19

Yazdığımız şikayetlere rağmen ne bir geri dönüş, ne de bir düzeltme yok, Arabica Coffee House Regnum Sky şubesine arkadaşlarımla toplu bir şekilde gittik. Yaz mevsimi de gelince malum, havalar oldukça sıcak ilerliyor. Arkadaş, insan hiç mi bir klima açmaz? Sıcakta kavrulduk ve içerisi oldukça boğucu bir duruma gelmişti. Rahatsızlığımızı oldukça gösterdiğimizi düşünüyorum ama nafile. Çalışanların bir suçunun olduğunu düşünmüyorum. Kesinlikle o şubede bulunan kişinin işgüzarlığı. Böyle bir mevsimde böyle bir şeyden tasarruf edilemez, hele hele böyle bir sosyal kuruluşsanız. Gerek içtiğimiz içecek, gerek Konfor, gerek çalışan sağlığı açısından oldukça üzücü bir durum.

11 Haziran 2024 19:25 (Şikayetten 1 gün sonra)
Ömer
Ömer
13 Haziran 2024 15:38

Hiç farklılık yok, tarafıma bir geri dönüş de olmadı.

13 Haziran 2024 15:43

30 Aralık 2024 15:02
Tuğba sonuçtan çok memnun

03 Ağustos 2024 21:49
"Teşekkürler"
Merve sonuçtan çok memnun

09 Ağustos 2025 18:32
"F*** beye ilgisi için teşekkür ederim."
Deniz sonuçtan çok memnun

22 Nisan 2024 22:23
"Şikayetim dikkate alınarak özen gösterildiği için teşekkür ederim"

19 Şubat 2024 22:30
Arabica Coffee House Personelin Müşteriye Karşı Tutumu