Antalya Soner Nakliyat'tan Şikayetçiyim

24 Ağustos 2023 21:48

Antalya Soner Nakliyat isimli nakliye firması ile Antalya'dan Siirt'e parça eşya taşıyacağımı söyleyip 10 gün öncesinden konuşup taşıma günü sabah saat 9-10 gibi gelecekleri konusunda anlaştık hatta ben otobüs biletimi bile onlara güvenip saat 12:00'a satın aldım. Neyse taşıma gününden 1 gün evvel aradım bir sıkıntı var mı, yarın kaçta geleceksiniz diye sordum. Bana 12 civarı geliriz dediler. Dedim ne 12'si ben size saat 9-10 gibi gelin, saat 12'de otobüsüm var demedim mi dedim. Onlarda abi o zaman sana bir araç yollayalım mazot parasını verirsiniz alalım eşyanızı kamyona götürelim dediler. Ne parası ben sizle zaten 7 bine anlaşmıştım daha sonra 10 bin istediniz onu da kabul ettim dedim. Tamam abi para istemiyoruz yarın sabah geleceğiz dediler.

Neyse ertesi gün oldu taşıma günü geldiğinde beyefendileri saat 10'a geliyordu arıyorum nerede kaldınız diyorum hep bir bahane bulup zaman kazanmaya çalışıyorlar. Yok şu an Burdur'da eşya yüklüyoruz, yok 2 saat sonra geleceğiz, yok bugün olmazsa akşama aldıracağım eşyanızı vs vs. Ne saçmalıyorsunuz 10 gün öncesinden ben size güvenip işimi, biletimi ayarlamışım benim mağduriyetim ne olacak dedim.

Ellerinde olan bir şey değilmiş müşteri bekletmiş vs diyerek şerbet vermeye çalışıyor utanmadan bir de. Sonradan öğreniyorum ki bu beyefendiler komisyoncuymuş meğer 3-4 gündür benim eşyalar için götürecek birilerini arıyorlarmış kendi aralarında kullandıkları bir nakliye platformunda.

Samet
Samet
28 Ağustos 2023 15:58

Şikayet yayına girince bir de utanmadan telefon açıp şikayeti kaldırmamı istiyor. "Kusura bakma beni mağdur ettiniz başkalarını edemeyin diye kaldırmıyorum" dedim. Benim dışımda 15 kişi daha şikayet etmiş onları da arayıp kaldırmalarını söylediniz mi dedim, onları boşverin siz kaldırın diyor. Ve kaldırmadığım için o da kendi nakliyeciler platformlarında beni her yere yazacakmış. İstediğin yere yaz dedim telefonu kapattı. Gerçekler zoruna gidince iftira atacak kadar alçalabiliyorlar. Allah her şeyi biliyor sıkıntı yok.

Sercan sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2023 14:19
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2023 14:36
Ulusoy Evden Eve Nakliyat U***** Evden Eve Nakliyat Şehirler Arası Taşıma