Antalya Şehir Hastanesi Hastanede Yetersiz Ultrason Hizmeti Ve Saygısız Davranış

30 Kasım 2024 20:23

29.11.2024 tarihinde Antalya Şehir Hastanesindeki Nefroloji doktorumuzun yönlendirmesiyle ultrason randevumuza gittik fakat radyoloji uzmanı *****tahmini birkaç saniyelik ultrason taramasıyla çocuğumun ektopik böbreğinin boyutlarını bile yazma zahmetinde bulunmayıp doktorumuzun yanına çıktığımızda haklı olarak 'Ben neye göre değerlendirme yapacağım? ' diyerek tekrar ultrasona yönlendirdiğinde daha çıkış saatleri olmamasına rağmen saat 15.00'te çıkış sağlayıp yetmemiş gibi yanında çalışan bayan elemanın da üslubuna dikkat etmeyerek saygısız bir şekilde bizimle tartışması sonrası çocuğumun gerekli tedavisinin dikkat edilmeyerek yapılmadığı bizim için önemli fakat onlar için önemsiz olan insan hayatının daha önemli hale gelmesi için bu yazıyı yazma gereği duyuyorum. Umuyorum ki gerekli uyarılar yapılacaktır.

Hicran sonuçtan hiç memnun değil

Bilkent Şehir Hastanesi Ultrason Deneyimi

09 Eylül 2024 15:41
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir Şehir Hastanesi Eskişehir'de Bir Hastanede Yaşanan KBB Muayene Şikayeti

21 Şubat 2024 11:46

Bursa Şehir Hastanesi Kadın Doğum Bölümü Saygısız Doktorları