27 Aralık 2024 13:25

Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'nin göz ameliyatı biriminde 27.12.2024 sabahı, dışarıdan aldığımız 10.500 TL değerindeki göz iğnesini yaptırmak için birim yetkililerine verdik. Her şey hazırlandı derken bize iğne kutusunun ıslak olduğu söylendi ve ameliyat iptal edildi. Daha sonra soru-cevap şeklindeki durumlarda tarafımıza sürekli çelişkili cevaplar verildi. 'Islak, bu olmaz' dedikleri iğne kullanılmış çıktı. Aynı hastanenin doktoru, iğnenin kapağının normal açılıp kullanılmış göründüğünü söyledi. Çelişkili cevaplar veren ameliyat biriminden isimlerini istedik ama vermediler. Şikayetçi olacağımızı söyledik, bu sefer de 'şişenin içindeki kalan miktar yeterli, göz iğnenizi yapalım' dediler. Ne olduğunu anlayamadık, biz bunu yaşadık.

Yıldız
Yıldız

Ben 2012 yılından beri göz, sarı nokta hastalığı ile ilgili düzenli olarak kontrol ve tedavilerimi yaptırıyorum. Doktolarımızdan ve Hastanemizden çok memnunum. Doktorum çok değerli, Her yönden kendisini çok takdir ettiğim, çok güvendiğim bir doktor. Ancak göz içi iğne yapılan iğne tedavim de bir defasında uygulama sırasında kendi ilacımın o sıradaki asistan Dr. Tarafından bana yapılmadığını fark ettim. Daha sonrasındaki tedavilerimde, çok çekinerek hatta bu nedenle başka hastane. Alternatifleri arayışı ićine girdim. Bu konuda bölüm başkanımızdan hastaların bu konudaki düşüncelerini giderici önlem almalarını, örneğin, hastanın satin alarak getirdiği kendine ait ilacı, sırası geldiğinde, kendisinden alınıp uygulanmasını ve bunun takibinin mutlaka yapılmasını rica ediyorum.

05 Aralık 2024 08:36
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Göz Kapağı Ve Kaş Kaldırma Ameliyatı Sonrası Yaşadığım Olumsuzluk

27 Haziran 2025 16:19