Asat (Antalya Su İşleri) Yüksek Fatura, Basınç Sıkıntısı, Su Yokluğu, Sayaç Bozukluğu

16 Ağustos 2023 14:046.123

Yüksek fatura, su basınç sıkıntısı, su yokluğu;

Sayın Yetkili,

21.08.2023 son ödeme tarihli son kesilen faturama itiraz ediyorum ve detaylı inceleme talep ediyorum. Faturanın bu şekilde gelmesi imkansız çünkü bilginiz var mı bilmiyorum ama rahat 1 aydır belki biraz daha bile fazla olabilir. Bölgede çok ciddi anlamda basınç sıkıntısı var. Su kesik gibi neredeyse gün oldu. Sadece en alt katta gıdım dediğimiz miktarda aktı akmadı. Çoğu günler duş alamadık, çamaşır yıkayamadık, bulaşık yıkayamadık. Bu rezillikleri çekerken bir de üzerine kullanmış gibi bu faturayı mı ödeyeceğiz? Asla. Gerekirse CİMER'e yazacağım şayet sizden mantıklı makul sonuç alamazsam. Komşuma 12 küsur tl gelirken nasıl oluyor da bize su kullanamadığımız halde böyle bir fatura geliyor. Şaşırtıcı ve üzücü. Araştırın göreceksiniz. Çeşmeyi açıp baktım sayaç yörüngesini şaşırmış gibi hızla dönüyor, acil kontrol ve geri dönüş rica ediyorum. Faturam otomatik ödeme talimatlı o nedenle gerekirse sonraki ay/aylardaki faturalardan düşülmesini talep ediyorum ya da geri iadesini. Sayacın da bu hafta içerisinde kontrolünü talep ediyorum. Ayrıca bu basınç haliyle susuz kalma sorununa lütfen ilgisiz kalmayın, ilgilenin. Sorunsuz bir hizmet vermiyorsunuz. Bunu bilin.

Hakan
23 Ağustos 2023 16:25

Bu da benim kuruma cevabım: Sayın Yetkili, Standart sayaç okumanızı istemiyorum ki ben sizden, zaten sayacı okudunuz ve kullanamadığımız halde bu fatura çıktı. Sular kesildiğinde ve basınç oldukça düşük olduğunda bar basınç verilince ilk önce hava çıktığını ve bunun da sanki kullanılmış gibi sayacı etkilediğini gayet iyi biliyorum. Ben şimdi neden sayaç değişikliği için 118 TL ve muayene için de 250 TL vereceğim ki sayacın bozuk olup olmadığını bu kontrol harici anlayamıyoruz. İyi de kontrol için böyle bir meblağ ücret almak sizce adil mi, etik mi? Bu vatandaşın en doğal hakkı, bozuk oladabilir ama olmayadabilir bunu da anlamak için tabii ki de en doğru kontrol nasılsa o yapılmalı ama bizlerden ücret talep ederek değil çünkü biz kullandığımız ücrete para veriyoruz ki kullanamıyoruz bile diyorum size, ciddi sıkıntı çekiyoruz resmen. Geri dönüşünüz bu şekilde değil bence daha yapıcı, etkin rol oynayarak olmalı, çözümcü olmalıydı. Konunun takipçisi olacağım.

Tümünü Gör
Antalya Büyükşehir Belediyesi Sohbet İçerikli Oyun Oynayarak Otobüs Süren Şoför

AntalyaBüyükşehir Belediyesi Sohbet İçerikli Oyun Oynayarak Otobüs Süren Şoför

Münise
Antalya Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı Altınkale Mah. de Su Borusu Patlamış!

AntalyaBüyükşehir Belediyesi Döşemealtı Altınkale Mah. de Su Borusu Patlamış!

Meral
Antalya Büyükşehir Belediyesi Aşağı Halı Silkeleme Ve Su Dökme, Çöp Atma Şikayeti!

AntalyaBüyükşehir Belediyesi Aşağı Halı Silkeleme Ve Su Dökme, Çöp Atma Şikayeti!

Fatma
Antalya Büyükşehir Belediyesi Çamurlu Su Ve Sürekli Su Kesintisi

AntalyaBüyükşehir Belediyesi Çamurlu Su Ve Sürekli Su Kesintisi

Burhan
Asat Kanal Mah. Az Akan Suyumuzla 20 Gündür İlgilenmiyor!

Asat Kanal Mah.Az Akan Suyumuzla 20 Gündür İlgilenmiyor!

Emine
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kaldırım Temizliği Yapılmaması Ve Sokak Tabelasının Yenilenmemesi

AntalyaBüyükşehir Belediyesi Kaldırım Temizliği Yapılmaması Ve Sokak Tabelasının Yenilenmemesi

Arda