Ali sonuçtan hiç memnun değil

Etlik Şehir Hastanesi'nde Ortopedi Bölümünde Yaşadığım Sorunlar

29 Temmuz 2024 22:26

Bugün randevulu hasta olarak Etlik Şehir Hastanesi'ne gittim. İçeride bulunan ortopedi bölümü Op. Dr. M**** P**** beyefendi, dışarıda o kadar sıra bulunmasına rağmen içeride çayı, kahvesi ve vazgeçilmez telefonuyla vakit geçirmekten dışarısı pek umurumda değildi. Neyse ki içeri girdik, derdimizi anlatıyoruz. 'Bence böyle, bence şöyle' ifadeleriyle işler çözülseydi herkes bencelerle işini çözerdi. Buradaki doktorların, bu dahil tüm bölümlerdeki doktorların denetlenmesi gerekiyor. Biz mağduruz, vatandaş mağdur. Eski sistem namına bir şey yok. Herkes artık 'saldım çayıra, Mevlam kayıra' olmuş. Kusura bakmayın, hiçbir zaman doğru düzgün kimse işini halledemiyor. Ya tersleniyoruz ya azarlanıyoruz, sonra doktorlar haklı oluyor. Bir bakın, kavgalar neden çıkıyor? Millet neden şikayetçi? Affedersiniz, öyle cevap verenler var ki sanki biz hayvanız, veterinere geldik. Sesimiz çıkmayacak zannediliyor galiba. Bu işe bir el atılmalı. Buraya yazdım, ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama belki değer verilir de bu sorunlar çözülür.

Ustabaşı sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde Bitmeyen Bekleyiş!

11 Aralık 2024 23:23
Soner sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2025 20:05
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 01:41