Akyar sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Savunmasız Engelliyi Bir Mahkumla Aynı Odaya Yatırmak

05 Temmuz 2023 06:37

05.06. Etlik şehir hastanesine satrasyonu 70'in altına düşen yatağa bağımlı 20 yaşında ağır engelli oğlumu ambulans desteği ile acile getirdim. Kırmızı bölgeye hastamı aldılar. Beni de yanına Dr. Aldı. Tedavi süresince ilk ekip oldukça ilgilendi yer yok diye bir cezaevi mahkumu ile birlikte kaldık. İlerleyen saatte 04.30 civarı göğüs Dr. Geldi. Değerlendirmesi sonucu kan sonuçları çıksın sizi taburcu edeceğiz diyerek şahsımı bilgilendirdi telefonuma 05 00'de gelen mesaj sonrasında kan sonuçlarının çıktığını öğrendim. Bunun üzerine bilgi vermek için görevliye gittim Dr. Uyuduğunu söyledi. Beklememi istedi. Ben de taburcu olacağız. Bilgi verin. Çıkalım dedim sonra beni bir mahkumla aynı odada savunmasız kendini ifade edemeyen oğlumu bırakıp beni dışarı çıkarmak için polis çağırdılar polis geldi. Dinledi çocuğun halini gördü. Çıkana kadar kal diye telkinde bulundu sağlık çalışanlarının savunmasız birini mahkumla aynı yerde yatırdıklarının farkında olmadığı yetmiyormuş gibi zor kullanarak dışarı çıkarmaya çalışmaları çok gücüme gitti böylesi yetersiz bir hastaneye geldiğim için çok pişmanım sorunsuz Dr. Dan şikayetçiyim.

09 Ağustos 2024 16:03
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Refakatçi Zorlukları Ve İlgisizlik

28 Mart 2024 16:35