Anka Yapı Emlakçının (emlakçıların) Verdiği Sözü Tutmaması

24 Eylül 2023 19:15

06.08.2023 tarihinde İzmir Buca şubesi anka yapı ve gayrimenkul danışmanlığı aracılığıyla Tınaztepe mevkisinde 1+1 daire üzerine anlaştık. 50000 TL kapora verdik. Tarihi devam hafta içerisinde satış yapılacak diye beklerken evin satışında sorun olduğunu ve o evin satılamayacağını söylediler. Kaporanın iadesi için 14 günlük süreç olduğunu ifade ettiler. Aynı zamanda bize eş değer başka daireler göstermeye devam ettiler. Sonuç olarak gösterdikleri dairelerden birini 17.08.2023 tarihinde aldık. Sürecin en başından beri evi kendim oturma amaçlı aldığımı beyan ettim. Kiracılı ev istemedim. Ancak aldığımız evin eşyalı ve kiracılı olduğunu beyan edip bunun 1 hafta 10 gün içerisinde halledeceklerini söylediler. Ancak bugüne kadar hala çözülemedi. Şimdi ise başka bir emlakçı (bulur emlak) vasıtasıyla gösterildiğini ve bu emlakçının sözünü tutmadığını beyan ettiler. Sonuç olarak mağdur olan ben oldum. Şu an ne kalacak yerim var ne de başka bir yer bulacak ekonomik gücüm.

profile profile profile

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Anka Yapı Gayrimenkul - İzmir Buca

24 Eylül 2023 16:13
Akif sonuçtan hiç memnun değil

Vega Yapı & Gayrimenkul (Buca) Hatalı Bilgi Verip Mağdur Ediyorlar

29 Temmuz 2023 13:18
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

One House Real Estate Gayrimenkul Hizmette Eksiklik Ve Haksız Kazanç

09 Şubat 17:16
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Mars Yapı Gayrimenkul Sözleşme Şartlarının İhlali, Şifahen Verilen Sözlerin Tutulması

13 Mart 2024 12:49

Akva Yapı Gayrimenkul İcraya Verilmişim Kaporam Yandı