Andoutdoor.com Dolomite Türkiye Distribütörü!

Andoutdoor.com Dolomite Türkiye Distribütörü!
Barış
08 Temmuz 2023 06:47

Ocak ayında aldığım dolomite marka ayakkabıyı Nisan ayında oluşan sorun üzerine Türkiye distribütörü olan Andoutdoor'a yolladım. Sürekli olarak süreçle ilgili aradım. Her aradığımda farklı şeyler söylüyorlardı. Ve sizi tekrar arayıp haberdar edeceğiz demelerine rağmen asla ve asla beni aramadılar. Haziran ayında en son ayakkabıyı değiştirebilecek lerini söylediler ama aynı renk ve numara olmadığını söylediler ben de farklı bir renk ya da aynı numarada farklı bir model bile olabileceğini söyledim.

Bayramdan önce halledeceklerini söylediler ama ne arayan ne soran var. Bayram sonrası aradığımda ise ilginç bir yanıt aldım para iadesi yapabiliriz değişim yapamayız dediler. Sadece 3 ay bile giymediğim ayakkabının fiyatı 2000 TL den 6000 ye çıkmış olduğu için bana 2000 TL geri verip sanırım o ayakkabıyı da bir başkasına 6000 TL'ye satmak istiyorlar...

Buradaki asıl sorun bana karşı dürüst olmamaları sürekli çelişkili konuşmaları ve geri arayıp beni süreçten haberdar etmemeleri ve beni bu kadar süre bekletmelerinden en ufak bir rahatsızlık duymamalarıdır. Kargo kayıtları ve fatura ile bu durum kayıt altındadır.

Muhammet sonuçtan çok memnun

Muhammet
27 Ekim 2023 16:41
Andoutdoor.com Ürünü Göndermedi Ve Epttavm Buna İzin Veriyor
Andoutdoor.com Ürünü Göndermedi Ve Epttavm Buna İzin Veriyor
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 12:07
Sürekli Geciken Ve Hatalı Ürün Teslimatı
Pınar sonuçtan çok memnun

17 Aralık 2024 19:18
"Sanırım sistemde bir hata vardı. Kargoya verilmişken sistemde görünmüyordu. Bugün elime ulaştı ürünüm. Kalitesini çok beğendim. Teşekkürler ılgınız için. İyi çalışmalar diliyorum 🙏"
Sipariş Verilmemesi Ve Mağduriyet

Gökhan
30 Ağustos 2025 13:30
Kısa Sürede Deforme Olan Ayakkabı Ve Yetersiz Satıcı İlgisi
Engin sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 20:01