Nur sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Beden Gönderimi Ve İletişim Sorunları

Yanlış Beden Gönderimi Ve İletişim Sorunları
30 Kasım 2024 22:07

Sitesinden aldığım ferace bedeni 38/40/42 diye gidiyordu. Ben de bedenim olan 40 bedeni sipariş ettim. Onun haricinde 3 ferace daha sipariş ettim. Onlarda ise bedenler 1/2 diye gidiyordu. Ayrıca 1 bedenin 38/40/42 bedene tekabül ettiğini yazıyor. Gelen 40 beden ferace bana çok bol gelince etiketi kontrol edince 2 beden yazıldığını gördüm. WhatsApp iletişim ile mesaj gönderdim. Durumu bildirdim. 40 beden 2 beden demek diyor. Nerede yazıyor 40 beden 2 beden diye açıklama yapılmamış. Ben 40 beden sipariş ettim 2 beden geldi. 2 beden de bana büyük diyorum. Mesaj yazan kişi sağlıklı iletişimden uzak saçma bir şekilde hatalarını savundu. Ve sonra yazdıklarıma hiçbir şekilde cevap vermedi. Ben de aldığım 4 feraceyi de iade ettim. Sırf hatalı olursak kargo bizden gidecek gibi küçük hesaplar peşinde olan bu firmadan bir daha asla alışveriş yapmayacağım. Benden geri iade ettiğim ürünlerin kargo bedelini kesinti yaptılar. İki kuruş para önemli değil ama kaba tavırlarından dolayı hakkımı da helal etmiyorum.

Halime sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2024 00:26

02 Ocak 2024 02:01

01 Ağustos 2025 10:45

Tuba Mutioğlu Pişmanlıktır Uyumsuz Beden Ve Kusurlu Üründe İade Sorunu

05 Temmuz 2024 13:36
Tuba Mutioğlu Pişmanlıktır Uyumsuz Beden Ve Kusurlu Üründe İade Sorunu
Cihat sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2024 01:59