Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

AÖF Sınav Sonuçları

05 Haziran 2024 01:21

Anadolu Üniversitesi'nde 25.05.2024 ve 26.05.2024 tarihlerinde gecemi gündüzüme katarak çalıştığım alanım olan tıbbi dokümantasyon derslerinden kendi hesaplarıma göre geçmem gerekiyordu. İnsan kendi yaptığı doğru ve yanlışları bilir en nihayetinde, boş bıraktığım sorular da vardı. İptal olan soruların cevaplara yansıtılmadığını düşünüyorum. Aksi takdirde yansıtılmış olsaydı bu kadar düşük gelmezdi notlarım. AÖF'ün Instagram sayfasında yorumlarda bir kişi sınava girmediğini ama ona rağmen puan hesaplaması yapıldığını belirtmiş. Bunun kesin olup olmadığını bilmemekle beraber eğer böyle bir şey söz konusu ise sınavların iptal olması ve yeniden yapılması gerektiği kanaatindeyim. Puanların neye göre açıklandığı soru işareti oluşturmaktadır. Söz konusu derslerden geçmem gerekirken kalmam çok saçma. 04.06.2024 tarihinde açıklanan sınavların tekrar tekrar gözden geçirilmesini talep ediyoruz.

Engin

Benim de aynı şekilde oldu sınavı iyi yapıyoruz düşük gösteriyorlar nasıl bir şeyin içine düştük anlamadım

Gülsüm

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Sınav sonucuna muhakkak itiraz edin. İtirazın çok olması incelenmesini etkiliyormuş

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Çakışan Sınav Tarihleri Mağduriyeti

19 Ekim 2024 17:56