Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Sigorta Yanlış Bilgilendirme Nedeniyle Sağlık Sigortası Mağduriyeti

26 Ağustos 2024 09:49

Eskiden çalışmış olduğum kurumun yapmış olduğu özel sağlık sigortası devam ediyor. Görünüyor e-Devlette. Anadolu Sigorta'yı aradım, işten ayrıldım. Poliçeyi kullanabilir miyim? Yürürlükte yazıyor çünkü dediğimde, evet 14.01.2025'e kadar kullanabilirsin dedi. Gidip muayene olursam benden sonrasında ücret talep edilmez değil mi dediğim zaman, hayır ücret talep edilmeyecek dedi. Bu şekilde yönlendirdiği için muayeneye gittim ve sigortam karşılamadı. İşten ayrıldım. Bunu ödeyebilecek durumum olsa zaten sigorta şirketini arayıp birden çok kez teyit istemezdim. Şimdi bu mağduriyetimin karşılanmasını talep ediyorum ve bana şu şekilde dönüyorlar: 'Müşteri temsilcimiz sizi doğru yönlendirmiş.' e şimdi git muayene ol, kimse senden para istemeyecek deniliyor. Bir gidiyorum, para ödemek zorunda kalıyorum. Çalışmıyorum, para havadan gelmiyor bana. Ve provizyon birimi bana diyor ki arkadaşımız sizi provizyon birimine yönlendirmedi mi? En azından hastaneden işlem yapılıyormuş gibi deneyip ücret alınıp alınmayacağını biz buradan kontrol edip sizi o şekilde yönlendirebiliyoruz. İşi bilmeyen insanları oraya temsilci diye bırakıyorsunuz ve mağdur olan biziz. Kim ödeyecek şimdi bu parayı? Şirketinize, vizyonunuza, çalışanınıza asla güven olmaz.

27 Ağustos 2024 13:03 (Şikayetten 1 gün sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 5255905 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

28 Ağustos 2024 15:04

Söz konusu başvurunuza dair 5255905 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

Dilara
Dilara
04 Mayıs 12:19

Bu şikayetimle ilgili hiçbir geri dönüş yapılmadı.

Mertcan sonucu yetersiz buldu

31 Ekim 2023 15:49
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 14:30
Anadolu Sigorta Sağlık Poliçe Provizyon

08 Kasım 2024 17:09
Anadolu Sigorta'da Taksit Ödeme Sorunu Ve Sağlık Hizmetine Erişememe
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Sigorta İşlemlerde Sürekli Aksaklıkve İletişim Sorunları

10 Nisan 2025 17:51
Meral sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2025 03:21