Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Sigorta Hastane Anlaşma İptali

13 Kasım 2023 19:07

Anadolu Sigorta'dan Antalya'daki bütün hastaneleri kapsayacak şekilde tamamlayıcı saglik sigortam bulunmaktadır ve saglik sigortam olmasına rağmen 10 Kasım günü doktora gittiğimde 580 TL muayene ve 1428,50 TL kan tahlil ücreti verdim. Ben ilçede yaşıyorum ve bana en yakin özel hastane için ilce değiştirmem gerekiyor. Özel Medikum Hastanesinde daha önce sigortamdan yararlanıyordum ve hiçbir sorun yaşamadım. Bize anlaşmanın iptal edildiği konusunda bir bilgi verilmedi. Ben mahrumiyet bölgesinde olduğum ve cevre ilçedeki tek özel hastaneden yararlanmak için Anadolu Sigorta'yı tercih ettim fakat bizi hüsrana uğrattı. Faturalarım mevcut buna rağmen para ödemesi yapmıyor. Anadolu Sigorta'yı çevremde kimseye tavsiye etmeyeceğim. Bundan sonra kendim, ailem ve çevrem için başka bir sigorta şirketi ile devam edeceğim.

14 Kasım 2023 11:41 (Şikayetten 16 saat sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 4440671 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

14 Kasım 2023 12:31

Söz konusu başvurunuza dair 4440671 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

07 Eylül 2024 21:47
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Sigorta'nın Hatalı Poliçe Değişikliği Mağduriyeti

04 Kasım 2024 12:00
Füsun sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 13:49
Tuncay sonuçtan çok memnun

26 Eylül 2023 10:55
Billur sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2025 10:34