Anadolu Efes Varım Bira Her Seferinde Eksik!

Anadolu Efes Varım Bira Her Seferinde Eksik!
Ümit
21 Mayıs 2022 22:14

Efes'in alt ürünü olan Varım birasında her kutuda cebimizden yarım parmak alınıyor, Belki 10 tane varım bira açtım hepside aynı, görseli ekledim. Diğer marka ve Efes biralarında bu durum söz konusu değil. Milletin hakkını yemeyim kutuda ne yazıyorsa o kadar koyun kutuya!

23 Mayıs 2022 10:42 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Anadolu Efes, 1969 yılından bu yana tüm fabrikalarında aynı kalite ve standartta yüksek teknoloji ile üretim yapmakta, Anadolu’nun özenle seçilen doğal hammaddeleri ile üretilmiş geniş ürün portföyünü tüketicileri ile buluşturmaktadır. Ulusal bira pazarında en büyük pay sahibi olarak, liderlik sorumluluğunun ve değişen pazar koşullarına ayak uydurabilmenin temel şartlarından birinin tüketici mutluluğu olduğunun bilinci ile; Anadolu Efes kalite ve gıda güvenliğini, müşteri odaklı çalışmayı bir yaşam biçimi olarak kabul etmiş, kalite ve gıda güvenliğine verdiği önemi ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirmiştir. Şirketimize ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. Anadolu Efes Biracılık ve Malt San. A.Ş.

24 Mayıs 2022 16:35

Turan
17 Haziran 21:52

Anadolu Efes Kusurlu Ürün

Binnur
19 Kasım 2023 09:08

Anadolu Efes Varım Bira Niye Yok!

Cengiz
25 Ocak 21:47