Sezen sonucu yetersiz buldu

Anadolu Ateşi Dans Okulları İzmir Westpark Öğrencilerine Mobbing Yapıyor!

16 Temmuz 2024 21:09

2023-2024 akademik yılında kızımın müziğe ve dansa olan sevgisi ve merakı ile biraz daha profesyonel ellere bırakmak amacıyla yola çıktığımız Anadolu ateşi Westpark dans okulu tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu.

10 ay boyunca hafta sonları 2'şer saatten devam ettiğimiz ortalama 80 günde 190 saat eğitim verdiklerini iddia ettikleri okulun yıl sonunda 5 öğrencinin olduğu başlangıç sınıfını bir tane 3 dakikalık dans gösterisinin yanında, 2 tane profesyonel dans edenlerin gösterilerin arkasına figürasyon olarak çıkardılar.

Bütün yıl devamsızlık konusunda öğrencilere mobbing yaparak gösteriye çıkarmamakla tehdit ettiler. Kız çocuklarındaki aylık regl gibi Zorlu günlerde 13-15 yaş grubu çocukları diğer arkadaşlarının önünde mahcup edecek konuşmalarla özellikle yetişkinliğe geçtikleri bu dönemde özgüvenlerini yerle bir ediyorlar.

Varsa yoksa tek dertleri iyi dans edenleri ayırıp patronların şov yapmak olan bu okulun en büyük sorunu ise müdürleridir. Asla eleştiri kabul etmeyen, her sorunun sebebini öğrenci ve veliye yükleyen bu kurumda çocuğumun dizinden sakatlandığı gün dahi dans etmeye zorladılar.

Bu sözüm ona okul diye adlandırılan kurumu ağlayarak terk eden 16 yaşındaki kızın nereye gittiğinden bile habersiz olan bir yer. Tek yaptıkları çocukları psikolojik olarak hırpalamak ve kendi patronlarına iyi dansçılar bulmaktır. Kendilerini Milli Eğitim dahil olmak üzere tüm resmi kurumlara da ayrıca şikayet ettim. Umarım hiçbir evladımız bu davranışlara maruz kalmaz.

Nazire sonuçtan hiç memnun değil

Dans Okulunda Kaba Davranış Ve Zorunlu Ücretler Mağduriyeti

27 Mayıs 2025 19:47

Aşırı Zam Nedeniyle Dans Kursunu Bırakmak Zorunda Kaldık

14 Ağustos 2025 01:15
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2024 00:55
Vals Sanat Merkezi Tarafından Mağdur Edildim
Vals Sanat Merkezi Tarafından Mağdur Edildim
vals-sanat-merkezi-tarafindan-magdur-edildim-3.pdf
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Ateşi Dans Okulları İlgisizlik Ve Adaletsiz Uygulamalar Aileyi Pişman Etti

06 Temmuz 2025 00:43