Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Kiralık Amazon Yazılımları, Amzyazilimlari.com Mağduriyetim

24 Kasım 2023 21:36

Bu firmadan 10 kişilik vip grup adı altında 2 adet yazılım satın aldım. İlk ay sorunsuz kullandım, 2. Ay gruptan 2 kişi ayrıldı. 2 kişi bulup üyelikleri tekrar yenileyeceklerini söylediler 1 hafta geçti ses soluk yok sorunca bugün yarın diyerek erteliyorlar böyle böyle 19-20 gün oldu gruptaki 8 kişi 2. Ayın başında ücretleri IBAN adresine göndermemize rağmen ne bir şifre paylaşımı oldu ne de eski üyelikler aktif edildi. Sorduğumda sorunun onlar ile ilgili olmadığını en başta gruptan çıkmamamız gerektiğini söylediklerini söylediler. Sorun gruptan çıkan üyeliklerini yenilemek istemeyen 2 kişide imiş. Kalan 8 kişi çıkan 2 kişinin parasını da aramızda bölüşüp gönderdik ve hala şifreler bizimle paylaşılmadı. Para göndereceğimiz zaman 10 dakika içerisinde IBAN bilgilerini paylaşıyorlar ama sorun olduğu zaman 1 günde belki yazıyorlar. Ben bu yazılımları kullanarak işimi yürütebiliyorum ve bu firmanın sorumsuzluklarından dolayı ücretini ödediğim yazılımları 20 gündür kullanamıyorum. Hakkımı aramak için gruptan bu yazdıklarımı söyleyince de azarlar gibi bir tavır ile karşılaştım. 20 gündür kullanamadığım yazılımın ücretini geri iade istediğimde ise cevap dahi vermediler. Bu işi yapan arkadaşlar bu yazılımları kullanıyor ve işleri aksamaması için böyle sorunlar ile karşılaşmalarını istemiyorum. Kendisini Türkiye'nin en büyük ortak Amazon yazılımları firması olduğunu iddia eden bu firma 10 kişilik vip grup adı altında sattığı bu hizmeti 2 kişiyi bulamadığı için kalan 8 kişiyi 20 gündür mağdur etmesi kabul edilemez. Hakkınızı aradığınızda ise azarlayıcı ve alaycı bir tavır ile karşılaşabilirsiniz.

27 Kasım 2023 21:49 (Şikayetten 3 gün sonra)

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 18:04

19 Mart 2024 01:39

17 Nisan 11:21

21 Kasım 2023 10:37
Lisansnet Dijital Lisans Alışverişi
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

18 Ağustos 19:48