Mert sonuçtan hiç memnun değil

Amz E- Ticaret Eğitim Sıkıntısı

Amz E- Ticaret Eğitim Sıkıntısı
16 Temmuz 2024 23:23

A** c**isimli eğitmenden amz e-ticaret web sitesinden Amazon eğitimi satın aldım. Eğitimin yarısına bile gelmeden eğitim, herkese erişime kapatıldı. Neden kapandığını öğrenmek için onlarla iletişime geçtiğimde, çok garip bir cevap aldım: Amazon 2.0 eğitimi çıkacağı için bir önceki eğitimi kapattıklarını ve yeni eğitimin, bir önceki eğitimi alanlara indirimli olacağını söylediler.

Ben ise henüz bir önceki eğitimi bitiremediğimi ve bitirmek için eski eğitime yeniden erişim talep ettim. Ancak bana eğitimi tamamen sildiklerini ve bir daha erişimin mümkün olmadığını söylediler.

Bu durum son derece mantıksızdır. Satın aldığım bir şeyi benden geri almamalılar. Eğitim hakkımın iadesini veya eski eğitime yeniden erişim sağlanmasını talep ediyorum.

Su Düzeyli

Haliyle güzel bir alan oluşmuş oluyor ve bir sorun yaşadığın zaman girip filtreleyip o sorunla ilgili daha önce sorulan sorulara ve cevaplarına bakıyorsun. Kolaylık sağlıyor size çünkü bir sürü şey sorulmuş orada. Eğitimin bitmesiyle o sekme de yok oldu. Neden o sekmenin güzellemesini yaparken sürecin sonunda yok olacağından bahsetmedin pazarlamacı çocuk. ( o dönem içerisinde başlayamayacağımı belirtmiştim. Boş zamanında izlemenin çok daha iyi olacağını çalışan kişilerin daha zorlanacağını. Not alarak izlememin çok yararlı olacağını söylemişti. İyi hoşta saatler süren eğitimi yazarak izledikte o sekmedeki soruların hangi birini ve cevaplarını yazabilirim? Sekme yok oldu ve ben durmaksızın kime soracağım yaşadığım sorunları? Yahu ben onun bedelini ödemişim eğitimi sonlandırıyorsun okeyde soruların olduğu yeri niye kaldırıyorsun. Amz ticaretin başındaki kişiye nedense hep çok güvendim piyasadakilere kıyasla. Ama bu şekilde 2 defa hüsrana uğrayacağımı düşünmemiştim. Bu yüzden önermiyorum artık kimseye.

Su Düzeyli

Yüz kere aynı soruyu sordum yüz kere aynı cevabı verdi pazarlamacı çocuk. E o zaman bu mantıkla ben sizin cebinize öylesine on bin tl koymuş oldum diyorum ya öyle olmuş olmuyor diyor. Parasını ödediğim ve bir anda yok olan bir şeyin sonucunda bu çıkıyor. Diyorum ki o zaman bana yeni eğitimi vermeniz lazım diyorum olmaz diyor hiç yoktan en azından on bin tl tutarını düşün yeni eğitimden diyorum olmaz diyor. Eğitime baktım bu sefer zamanlı yapmışlar 6 ve 12 aylık şeklinde. Bu yeni eğitimi alın çok iyi bayağı farklı bir eğitim şöyle eğitim böyle eğitim bir saat dil döktü sonucunda ben 6 aylık eğitimi satın aldım. Hiçbir şekilde indirim falanda uygulamadılar. Yirmi bin tl kadar ödemesini kredi kartım üzerinden taksitli şekilde yaptım. Şubat ayında eğitim süresi bitti hiçbir şeye erişilmiyor. Çocuğa o zaman eğitim süresi bitince iletişim kurup soru sorabilecek miyim dediğinde elbette dedi ama öyle bir durum yok. Site içerisinde bir bölüm var ve herkes yaşadığı sorunları soruları oraya yazıyor.

Su Düzeyli

Aynı zaman diliminde aynı sıkıntıyı bende yaşadım. 2023te on bin tl karşılığında o eğitimi almıştım ve başlamak için bir bütçem olmadığı için çok azını izleyebilmiştim. Hayat telaşı falan derken 2024 yazında izlemeye kadar verdiğimde ortada hiçbir eğitim yoktu. Aradığımda ise silindiği artık erişilmediği gibi bir cümle sarf ettiler. Yüz kere parasını ödediğim şeyin neden benden haber verilmeden alındığını sordum discord üzerinden duyuru yaptık dediler. Yahu siz değil misiniz bu ürünü satarken telefonla arayan, sattıktan bir süre sonra yorum yapın diye arayan? Niye ortadan koca eğitim yok olurken oradan duyuruyorsunuz? İnanın yapabileceğimiz bir şey yok keşke izleseydiniz diyor. Sana mı sorucam ne zaman izleyeceğimi. Yahu herhangi bir yerden parasını ödediğim tişörtü aldığınızı varsayın ve bir müddet sonra mağazanın gelip sizden aldığını düşünebiliyor musunuz ve dönüp size keşke kullansaydınız artık bu modeli sizden aldık çünkü yeni model çıkaracağız dediğini :d Cidden çok komik.

Emel sonuçtan hiç memnun değil

Ödeme Yaptığım Kursu Kullanamadım, Mağdur Edildim

06 Mayıs 2025 23:32