Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Amerikan Kültür Dil Kursu Terbiye Sorunu

08 Şubat 2024 17:17

Ana yol üzerinde bulunan Atıfbey, Akçay Caddesi No:240, 35410 Gaziemir/İzmir adresindeki Amerikan Kültür Dil Kursu ile birebir görüşerek fiyat aldım. 05.02.2024 tarihinde, yani ertesi gün, firmayı arayarak kayıt olmaya karar verdiğim için son merak ettiklerimi sordum. Kayıt yaptırdıktan sonra kursu dondurmak istediğimde ne kadar süre içinde aktif olması gerektiği, haklarımı başkasına devredebilme ihtimali gibi konuları sordum. Telefonu açan kişi sürekli sıkılgan bir tavırla ve kapatmamı istercesine beni geçiştirdi. Bana ters bir şekilde 'Siz bize kayıtlı mısınız?' diye üst üste sormaya başladı. En başta kayıt olmak için aradığımı ve bazı sorularımı gidermek istediğimi zaten iletmiştim. Tavrı karşısında, çocuk azarlar gibi ters konuşmamasını vurguladım ve 'Kayıt olmak isterken bu tavrınızla asla kaydolmayacağımı ve şikayet edeceğimi' belirterek telefonu kapattım. Hizmet satın almak isterken kibarca sorduğum soruların karşılığında gördüğüm muamele kabul edilemezdi. Karşınızdaki kişilerin insan olduğunu unutmayın ve kendinize hizmeti nasıl daha iyi satabileceğinize dair eğitim alın. Ters bir ekip olduğunuzu daha önce de duymuştum ama bu kadarını beklemiyordum.

09 Şubat 2024 17:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Seda Ç. Kurumumuzda kayıtlarımız incelendiğinde adınıza ait herhangi bir kayıt bulunamamıştır. Eğitim aldığınız marka başka bir marka olabilir mi ? Saygılarımızla, Genel Merkez.

28 Haziran 2024 11:19
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları İzmir Amerikan Kültür Dil Kursu Öğretim Eksikliği Ve İade Talebi

25 Nisan 2024 18:03
Enes sonucu yetersiz buldu

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Büyük Bir Pişmanlıktır...

10 Ağustos 2023 13:12
Erol sonuçtan hiç memnun değil

29 Şubat 2024 20:52
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Amerikan Kültür İptal Etmiyor Senedimi Vermiyor!

04 Temmuz 2024 11:47