Altıparmak Sürücü Kursu Sınav Tarihi Sürekli Erteleniyor

04 Kasım 2023 12:50

4 aylık bir süreç olacağı söylendi, 7 ay olmasına rağmen direksiyon sınavına giremedim. Sürekli Milli Eğitim denetim yapıyor gerekçesiyle erteleniyor. Bu süreçte benimle birlikte Bursa'da başka ehliyet kurslarına yazılan tanıdıklarım ehliyetlerini aldılar. Biraz daha ertelenirse ehliyetimi zamlı alacağım.

Batuhan
Batuhan

10 Ekim 2023 tarihinde kayıt oldum teorik eğitim 6 hafta sürdü. Teorik sınav için hiçbir bilgilendirme yapılmadı zaten bunların tarihleri internette de yok. Sonra her hafta aramaya başladım başta muhakkak size bilgi vereceğiz dediler şu an 2 ay oldu eğitimden sonra şimdi de sistem açılmadı gibi argümanlar sunuluyor. MEB ödeme sitesinden sınavı seçip ödemeye çalıştığımda girilen t. C. Numarası başvuru listesinde bulunmuyor şeklinde yazıyor ayrıca Ziraat üzerinden de benzer şekilde ödeme yapamıyorum.

Nazar
Nazar

Çok haklısın ben ekimde sınavdan kaldım üç ay sonra Ocak ayında sınav olacağımı söyledim benimle aynı tarihte girip benden sonra tekrar sınava girip kalan arkadaşım Ocak ayında tekrar benimle sınava girecek bilerek ocaktan sonra attılar zamlı olsun diye ayrıca ekimde kaldığım sınavdan hemen sonra ödediğim harç parası 1500 TL şimdi farkınıda ödemek zorunda kaldım

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Öz Ankara Sürücü Kursu Mağduriyet, Yalan Söyleyip Beni Oyaladılar

23 Aralık 2023 16:47
Sevsen sonuçtan hiç memnun değil

Mete Sürücü Kursu Sürücü Direksiyon Dersleri Yapılmaması.

16 Eylül 2023 20:22

Altınay Sürücü Kursu Ehliyet Gecikmesi Ve Ertelenmesi