Altai Motor Bir Daha Asla

Tüketici
04 Ağustos 2023 17:54

Altai F1 max 50 motor şikayeti;

motoru bayiden teslim alırken sinyal camı kırıktı. Darbe almış ama parçası elinde olmadığından değiştirememişler. Bir ara gelin değiştirelim dediler. Bir zaman sonra Turgutlu bayisine gittim. Elinde olmadığını altai firmasına sipariş verdiklerini söylediler. Daha sonra parçanın durumunu sormaya tekrar gittim. Daha gelmedi dediler. Bir vakit sonra tekrar gittim daha gelmedi dediler. Bu gidip gelme 3 hafta sürdü. Sonuç yok. Bende firma ile iletişime geçip Turgutlu bayisinin benim motoruma ait siparişinin bulunup bulunmadığını sordular. Şasi numarası istediler. Altai firması, Turgutlu bayisinden böyle bir sipariş olmadığını ifade etti. Bende bu konu ile ilgili 3 haftadır bayinize gidip geliyorum. Sipariş verdikleri parça beklediklerini söylüyorlar dedim. Bu ne demek müşteri ile alay mı ediyorlar diyerek, Turgutlu bayisinin ilgilenmediğini yedek parçamın Altai firması tarafından adresime gönderilmesini Turgutlu Bayisi ile bir daha muhatap olmayacağı mı söyledim. Altai firması daha sonra benim kişisel bilgilerimi Turgutlu Bayisine verip, müşteri sizi şikayet diye söylemişler. Daha sonra Turgutlu bayisi gece beni arayıp, beni Altai firmasına şikayet etmişiniz, dükkanıma bir daha gelmeyin, diyerek tehdit ve hakaret etti. Bende Altai firması ile tekrar iletişim kurup, benim bilgilerimi bayinize vermişsiniz sizi savcılığa ve Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğimi belirttim. Sonra ilgilenmeye başladı firma. Bayi ile iletişim kurduk. Size ürünleri gönderecek deyip adresimi aldılar. 1 hafta geçti firmaya, adresime gelen kargo olmadı ne zaman gelir diye sordum. Onlarda bayi ile iletişim kurun dedi. Ben zaten bayi ile muhatap olmak istemiyorum. Ondan sizden ilgilenmenizi istiyorum dedim. Bayi ile iletişim kurmalısınız Yapacak bir şey yok diyerek görüşme bitti. Altai motor mu bir daha asla.

profile profile profile

Selcuk sonuçtan hiç memnun değil