Alpi Diş Hastaneleri Almadığım Hizmetin Parasını Vermiyorlar

26 Aralık 2022 09:58

Zannediyorlar ki yapanın her yaptığı yanına kar kalacak. Olayı kamuya açık bu platformdan kısaca izah edeyim ki;  Şiddetli diş ağrısı şikayetiyle Kartal'da bulunan alpi diş kliniğine gittim. Kontrol vesaireden sonra tedavini yapalım ama sana aynı zamanda implant yapalım dediler. Türkiye finansla anlaşmalı çalıştıklarını söyleyerek 60.000 TL lik kredi sözleşmesi imzalattılar. Bu arada ağır kalp hastası olduğum için derler ki biz sana bu implantı yapalım lakin hastaneden rapor getirin. Devlet hastanesinden bu operasyonları ancak tam teşekküllü kardiyoloji bölümü olan bir hastaneden ancak yapılabileceği hususunda rapor aldım ve kliniğe götürdüm.

İşte kliniğin kural tanımamazlığı saçmalığı ne derseniz deyin işte bundan sonra başlar. Parayı çektikleri için geri vermek istemezler ve bankaya vermeleri gereken iptal yazısını bir türlü vermezler. Tam bir ay beni oyaladılar. Sonuç ayın 23 itibariyle hizmet almadığım bir işin kredisinin ilk taksitini bankaya yatırdım. Ve alpi dişin en son yetkili mesut beyin ağzından söylediği şey şu. Parayı iade edemiyoruz gidin nereye şikayet ediyorsanız edin. Şimdi buradan kendilerine sesleniyorum CİMER, belediyeler, ilçe sağlık müdürlüğü Tüketici Hakları İstanbul diş hekimleri odası tüm bunlara müracaatlarımızı yapmaya bugün itibariyle başladık. Bugünden itibaren de avukatımızla gereken kalan işlemleri yapacağız. Vermediğiniz bir hizmetten dolayı 60 bin tl alın cebinize koyun sonrada açık açık telefonda bu parayı geri vermiyoruz gidin nereye şikayet ederseniz edin. Asgari ücretle çalışan biz, sizde milletin sırtından hizmet vermeden para kazanın. Sizlerle tüm yargı mercilerinin önünde hesaplaşacağız sayın alpi diş yetkilileri.

20 Aralık 2023 15:40 (Şikayetten 11 ay sonra)

Rıdvan
18 Aralık 2024 16:25
Nazgül sonuçtan hiç memnun değil

Alpi Diş'te Kaplama Sonrası İade Sorunu Ve Mağduriyet

Nazgül
24 Temmuz 17:19
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Teşhis Ve Müdahalelerle Mahvolan Diş Tedavisi

Dilan