Alpha Finance Market İle İlgili Şikayetim Var

10 Ocak 2024 14:28

Alpha Finance Market'ten T** Ö*** adında bir temsilci aradı beni Ankara kodlu bir numarayla aradı. Ben yatırım yapmak istemedim ama öyle ikna edici konuştuk kesinlikle kaybetmeyeceksin sana garanti veriyorum bu söylediklerimi ses kaydını atacağım sana dedi. Dedim bak Aralığın 25'inde ödemem var benim riske atacak param yok dedim. Kesinlikle riske girmeyeceksin 2 kati kazandıracağım sana dedi. 25'inde paranı çekmiş olacaksın dedi tamam dedim 310 dolar yani 9000 lira yatırdım.

Hemen ardından finans uzmanı aradı E** C*** bana işlem açmam için yardım etti. Aynı şeyleri ona da söyledim. Merak etme abla dedi biz çok büyük bir kurumuz dedi. 24'ünde paranı çekmiş olacaksın dedi ama beni yurt dışı numarasından aradı o zaman bir eyvah dedim ama ona da kandım 15 lira daha yatırdım. Elimdeki bütün paraydı o. Yalvardım dedim bak bu parayı kaybedemem asla kaybetmeyeceksin dedi. Neyse ayın 24'ü geldi ben parayı çekmek istedim çekemedim tabii ki. Neymiş orada Noel tatiliymiş bunu unutmuşlar. Ocağın 9'u bugün hâlâ paramı çekemedim. Her gün ofiste değilim abla ofise gidince halledeceğim işini diyor E** C*** her gün aynı şeyi söylüyor. Zaten 9000 lira zarar ettirdiler bana işlemi kapattım ama kalan paramı çekemiyorum sisteme giremiyorum.

Daha bana 50000 lirada kredi çektirecekti Allah'tan çekmemişim. Ama bu iş burada kalmaz gidip savcılığa şikayet edeceğim.

16 Mayıs 2024 09:43

Alpha Finance Market ile ilgili daha önce mağduriyetimi bildirmiştim. Beni dün şirketten K*** B** adında bir görevli aradı. Mağduriyetimin giderileceğini paramı yatıracaklarını söyledi. Beni çözüm sürecine soktuğu için kendisine teşekkür ediyorum. Param hesabıma yattığında yine yazacağım buradan. Teşekkürler

Yorumlar (5)

Tuncay

Alpha finance market adına arayıp yatırım yaptırdılar şu an kimse Ceva vermiyor telefon larım engellediler para çekimi yapmam gerekiyor 20697.7 dolar param var hesap kapattılar ödeme yapmıyorlar sözde cuma yok yarın sallıyorlar bugün de aynısını yapsınlar savcılığa suç duyurusunda bulunacağım

Telefon numarasını bıraktım

Ayşen

Size nasıl ulaşabilirim?

Tuncay

Bana ulaşın bunları nasıl bittirecek yolu bulfum

Hatice

Parayı nereye transfer ettiniz? Şirket ismini biliyor musunuz?

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 15:01
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil