Allianz Hayat Ve Emeklilik BES İptali Yapamıyorum

Allianz Hayat Ve Emeklilik BES İptali Yapamıyorum
02 Aralık 2023 11:40

21.08. 2023 tarihinde yeni bir işe başlamamla birlikte bilgim dahilinde Allianz Sigorta kapsamında bireysel emeklilik sistemine girişim yapılıyor. İlk ay maaşımdan kesinti olmasıyla bilgim oldu. İptal etmek için gerekli işlemleri yaptım ama bir sonraki ay tekrar kesildi dört aydır iptal etmeye çalışıyorum ve bir türlü iptal edemiyorum. Zaten herhangi bir müşteri temsilcisiyle görüşmek mümkün değil bilgisayar sistemiyle bilgi veriliyor.
Benim aradığım telefon numarasına link gönderildiği söyleniyor ama bana hiçbir şekilde link gelmiyor. Uygulama indirdim uygulamada sözleşme iptali seçeneği var ama seçeneğe tıklayınca uygulama üzerinden iptal edilemez yazısı çıkıyor ve bugün tekrar girdim aynı işlemleri tekrar yaptım bu seferde cayma süresi dolmuştur yazısı çıkıyor.
Görüşmek için bir muhatap bulamıyorum. Maaşımı aldığım bankayı aradım sigorta şirketiyle görüşmem gerektiğini söylüyorlar. Evime yakın Allianz Sigorta şubesini aradım onlarda bana aynı iletişim numarasını veriyorlar. Nasıl iptal edeceğimi bilmiyorum. Gereğinin yapılmasını isteyerek şikayetimi dile getiriyorum. Teşekkürler

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 00:28

03 Temmuz 2023 08:59